Mitsubishi Lancer EVO primeste cateva imbunatatiri pentru piata japoneza

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 09.10.2009
Japonezii de la Mitsubishi au modificat o serie de elemente ale lui Lancer EVO X. Modelul va fi disponibil in aceasta versiune doar pe piata din Japonia.

Mitsubishi va prezenta versiunea 2010 a lui Lancer EVO la Salonul Auto de la Tokyo din aceasta luna. Modelul japonez a primit un set de praguri noi, precum si elemente din plastic la nivelul partii frontale, care ii confera o masa mai scazuta cu 1.5 kilograme. Interiorul a fost si el revizuit, atat la nivelul afisajului LCD din bord, cat si la nivelul izolatiei fonice.

Astfel, noul Mitsubishi Lacer EVO va avea o izolatie fonica mai buna, iar unele detalii de la interior vor fi schimbate. Afisajul computerului de bord este acum color si prezinta mai multe functii decat display-ul precedent. Dimensiunea afisajului LCD este neschimbata, iar acesta este amplasat in continuare intre vitezometru si turometru.

Japonezii nu vor mai avea posibilitatea de a cumpara varful gamei Lancer EVO – versiunea GSR cu o transmisie manuala cu cinci trepte. Varful gamei Lancer EVO va fi disponibil doar alaturi de transmisia SST cu dublu ambreiaj si sase trepte. Din pacate pentru fanii Lancer din Europa, modelul va fi disponibil in aceasta versiune doar pentru piata din Japonia.

Via | Pistonheads

Comentarii (1)

  • asa trebuiau sa faca si ai nostrii cu marca autohtona...modele mai bune la noi si mai proaste la altii dar din pacat e invers....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru