Mitsubishi Lancer EVO

Joi, 27 Iunie 2019 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evolution ar putea reveni în oferta producătorului nipon: modelul va miza pe viitoarea motorizare a lui Renault Megane RS

Mitsubishi ar putea readuce în ofertă modelul Lancer Evo, conform unor surse apropiate companiei nipone. Aceleași voci menționează preluarea sistemului de propulsie de pe viitorul Renault Megane RS.
Luni, 11 Mai 2015 | Modele noi

Şeful Mitsubishi: "Succesorul lui Evo va fi un crossover electric"

Tetsuro Aikawa, şeful Mitsubishi, a confirmat oficial debutul unui crossover electric în locul lui Lancer Evolution. Viitorul Evo promite să fie mai uşor şi mai rapid decât actualul model.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: De la "Copiii spun lucruri trăznite" la cursele de maşini

Am cunoscut un om care face fix ce visa când era copil şi nu se face de ruşine. Vorbim despre Adi Iliescu, un pilot de 17 ani care alearga cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de 400 CP în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evolution X: generaţia 2015 va fi ultima pentru berlina de performanţă

Mitsubishi a confirmat că generaţia 2015 a lui Lancer Evolution X va fi ultima pentru acest model. Succesorul său se lasă aşteptat, japonezii precizând că nu este plănuit un model cu aceeaşi configuraţie, adică nu vom vedea o berlină cu motor turbo şi tracţiune integrală.
Marti, 14 August 2012 | Video

2xVIDEO: Redresare la limită într-un raliu din Polonia

Pilotul unui Mitsubishi Lancer Evolution a reuşit să facă un spectacol pe cinste la un raliu din Polonia după ce a redresat maşina dintr-un viraj în care i-a derapat spatele.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Modele noi

Vygor Opera, cea mai urâtă maşină italiană, costă 140.000 de euro

Italienii de la Vygor au prezentat informaţii tehnice noi despre noul lor model, Opera. Acesta este un crossover cu motor de origine Mitsubishi şi are un preţ de pornire de 140.000 de euro.
Marti, 22 Martie 2011 | Feature

FEATURE: Ştefan Giui Junior - Cum să te apuci de motorsport la 22 de ani

Am petrecut un weekend alături de un pilot neobişnuit, dar care îşi doreşte să facă performanţă. A început motorsportul la 22 de ani, dar ştie de ce are nevoie pentru a reuşi pe circuit.
Miercuri, 29 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Cum NU ar trebui să conduci pe serpentine

Un pieton a reuşit să surprindă, în doar 90 de secunde, aproape 10 accidente care ar fi putut să aibă loc într-un viraj periculos din cauza şoferilor inconştienţi. Nu încercaţi asta "acasă"!
Vineri, 30 Octombrie 2009 | General

Rezultatele provocarii Cadillac CTS-V

Provocarea Cadillac CTS-V s-a incheiat, iar castigatorul este fostul director al diviziei de performanta a celor de la General Motors. Bob Lutz a obtinut locul sapte in aceasta competitie.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Modele noi

Viitorul Mitsubishi Lancer EVO ar putea avea un tren de propulsie hibrid

Mitsubishi a prezentat un concept hibrid care utilizeaza acelasi sistem de tractiune integrala cu Lancer EVO X. Sistemul hibrid de pe PX MiEV Concept ar putea fi implementat si pe viitorul Lancer EVO XI.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Mitsubishi Lancer EVO primeste cateva imbunatatiri pentru piata japoneza

Japonezii de la Mitsubishi au modificat o serie de elemente ale lui Lancer EVO X. Modelul va fi disponibil in aceasta versiune doar pe piata din Japonia.

Tag-uri similare

GM, General Motors, Jaguar, Mitsubishi, Cadillac, Lancer, Mitsubishi Outlander, Lancer Evo, CTS-V, Cadillac CTS-V
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru