Cadillac CTS-V

Vineri, 13 Ianuarie 2017 | General

Ofertă de nerefuzat în New York: cu 1500 de dolari pe lună poți conduce oricând orice Cadillac îți dorești

Cadillac a lansat un program interesant în New York: cei care plătesc 1500 de dolari pe lună se pot bucura de cele mai scumpe mașini din gama constructorului american.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Tuning

Tunerul Hennessey anunţă o variantă de 1.000 CP a lui Cadillac CTS-V

Casa de tuning americană Hennessey a anunţat dezvoltarea unui pachet de 1.000 CP a noii generaţii Cadillac CTS-V. Aceasta se anunţă a fi cea mai puternică berlină de serie din lume.
Luni, 22 Decembrie 2014 | Modele noi

Cadillac CTS-V, rivalul american al lui BMW M5, dezvăluit oficial

Cadillac a prezentat astăzi oficial noua sa armă împotriva unor modele germane ca BMW M5 și Mercedes E63 AMG. Replica americană este noua generație CTS-V, echipată cu un motor V8 impresionant.
Joi, 15 Martie 2012 | General

Porsche Boxster S, mai rapid decât Chevrolet Corvette pe Nurburgring

O imagine recentă, surprinsă în timpul unei conferinţe de presă Porsche, anunţă timpul înregistrat de noul Boxster S pe Nurburgring. Dacă informaţia se confirmă, roadsterul a depăşit modele ca Chevrolet Corvette şi Cadillac CTS-V.
Vineri, 11 Februarie 2011 | Industrie

Cadillac revine oficial pe piaţa din Europa la Geneva

Cadillac a anunţat reintrarea sa oficială pe piaţa auto europeană cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Aici, constructorul american va expune break-ul de performanţă CTS-V Sport Wagon.
Duminica, 30 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Cadillac CTS-V Coupe îşi arată "muşchii"

Americanii de la Cadillac testează pe asfaltul circuitului Sebring, din Florida, versiunea de competiţie a modelului de performanţă CTS-V Coupe .
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Tuning

Lingenfelter a creat un kit de 700 CP pentru Cadillac CTS-V

Lingenfelter a anunţat un pachet pentru motorul LS1 de 6.2 litri al lui Cadillac CTS-V. Graţie modificărilor operate de tunerul american, propulsorul dezvoltă peste 700 CP.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Cadillac CTS-V Coupe vine în versiune de circuit la Detroit

Cadillac va expune la Detroit versiunea de circuit a modelului de performanţă CTS-V Coupe. Modelul aşteptat pe pistă la finele acestei luni, adoptă importante schimbări aerodinamice.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Video

2xVIDEO: Cadillac CTS-V, încă două reclame care subliniază forţa

Cadillac a lansat două noi reclame pentru modelul de performanţă CTS-V. Spoturile încearcă să sublinieze faptul că americanii ştiu să facă şi maşini puternice, nu numai luxoase.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Cadillac CTS-V îşi face reclamă pe Nurburgring

Cadillac încearcă să se promoveze pe Bătrânul Continent cu o reclamă nouă, care scoate în evidenţă timpul obţinut de sedan pe celebrul circuit de la Nurburgring. Spotul elogiază rivalii BMW M5 şi Mercedes E63 AMG.
Marti, 11 Mai 2010 | Video

VIDEO: Cadillac lanseaza campania Mark of Leadership

Ultima campanie de promovare Cadillac din SUA subliniaza avansul pe care trei dintre cele mai reprezentative modele ale marcii il au in fata concurentei.
Luni, 22 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Cadillac revine pe piata europeana la Salonul de la Geneva

Brandul Cadillac va reveni pe piata din Europa, dupa o perioada nefasta, in care principalul distribuitor a dat faliment. Relansarea marcii americane va avea loc oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Poate Mercedes E63 AMG sa detroneze Cadillac CTS-V?

Suprematia sedanului american de performanta Cadillac CTS-V este amenintata de un concurent german, lansat in 2009: Mercedes E63 AMG. Comparativul urmator incearca sa stabileasca un castigator absolut.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Noul Mercedes E63 AMG isi arata muschii

Jurnalistii americani de la Edmunds au testat in forta noul Mercedes E63 AMG. Sedanul premium a dovedit ca detine puterea necesara pentru a se bate cu nume consacrate ca BMW M5 sau Cadillac CTS-V.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Modele noi

Cadillac va crea un rival pentru E 63 AMG Estate si M5 Touring

Divizia Cadillac a celor de la General Motors va dezvolta o versiune Sport Wagon a modelului de performanta CTS-V. Modelul va rivaliza Mercedes E 63 AMG si BMW M5 Touring.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | General

Rezultatele provocarii Cadillac CTS-V

Provocarea Cadillac CTS-V s-a incheiat, iar castigatorul este fostul director al diviziei de performanta a celor de la General Motors. Bob Lutz a obtinut locul sapte in aceasta competitie.
Joi, 29 Octombrie 2009 | General

Jaguar: "XFR nu se poate masura cu Cadillac CTS-V"

Jaguar a retras modelul XFR din cursa cu Cadillac CTS-V, organizata de Bob Lutz si General Motors. Astfel, Cadillac CTS-V a castigat inca o lupta de imagine cu rivalii din clasa sa.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: BMW M5 si Cadillac CTS-V, "liniuta" la Autocar

Britanicii de la Autocar au incercat sa testeze performantele sedanurilor BMW M5 si Cadillac CTS-V intr-o confruntare desfasurata in linie dreapta.
Duminica, 12 Iulie 2009 | General

Cadillac CTS-V, invins de Panamera Turbo pe Nurburgring

Porsche Panamera Turbo a reusit sa doboare recordul de timp inregistrat de Cadillac CTS-V pe celebrul circuit de la Nurburgring.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, GM, General Motors, Jaguar, Marea Britanie, Mitsubishi, Nurburgring, Cadillac, AMG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru