Cadillac va crea un rival pentru E 63 AMG Estate si M5 Touring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.11.2009
Divizia Cadillac a celor de la General Motors va dezvolta o versiune Sport Wagon a modelului de performanta CTS-V. Modelul va rivaliza Mercedes E 63 AMG si BMW M5 Touring.

Bob Lutz, seful departamentului de marketing si vice-presedintele General Motors, a anuntat ca vor construi o versiune Sport Wagon a lui Cadillac CTS-V. Avand in vedere segmentul pe care il tinteste acest model, noul Cadillac CTS-V SW va deveni competitorul lui Mercedes-Benz E 63 AMG Estate si BMW M5 Touring.

Cadillac CTS-V Sport Wagon ar putea fi echipat cu un motor V8 de 6.2 litri, care dezvolta 556 CP. Unitatea de 6.2 litri dezvolta 753 Nm, valoare mai mult decat suficienta pentru caroseria mai grea a lui CTS-V. Avand in vedere ca masa acestui model va fi ceva mai mare dacat a versiunii sedan, Cadillac CTS-V va fi capabil sa accelereze de la 0 la 100 kmh/ in aproximativ 4.1 secunde.

Pe langa noul CTS-V Sport Wagon, cei de la General Motors vor crea si o versiune coupe a acestui model. Cadillac ar putea dezvalui versiunea coupe a lui CTS-V in decursul verii viitoare. Confirmarea dezvoltarii versiunii coupe a lui CTS-V a fost data chiar de Bob Lutz, care a declarat ca "veti putea cumpara modelul CTS-V in orice versiune de caroserie doriti".

Via | CarAndDriver

Comentarii (4)

  • abc_e?
    CTS
    mai performanta sau nu, cert este ca e mult mai urata decat E Klass AMG si M5 Touring
    1 1
  • vai de mine
    seamana cu japonezele aniilor 90'
    2 2
  • audi rs6 the bessssssst
    and beautiful
    0 2
  • cu ce seamana bai johnny bravo????
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru