Cadillac CTS

Marti, 11 Martie 2014 | Modele noi

Cadillac pregăteşte o invazie europeană cu noile ATS şi Escalade

Cadillac vrea să îşi extindă acoperirea şi în Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Cadillac şi-au exprimat intenţia de a oferi o gamă premium capabilă să rivalizeze cu brandurile germane.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | General

World Car of The Year 2014: 12 modele se luptă pentru prestigiosul titlu

Juriul care decernează premiul World Car of The Year a anunţat lista modelelor eligibile pentru ediţia 2014 a concursului. Câştigătorii vor fi anunţaţi la Salonul Auto de la New York, pe 17 aprilie.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Modele noi

Cadillac ATS Coupe - rivalul lui BMW Seria 4 va fi expus la Salonul de la Detroit

Cadillac va încerca să ofere variante de caroserie diferite pentru modelul de segment mediu ATS. Prima dintre ele va debuta la Salonul de la Detroit.
Vineri, 16 August 2013 | Industrie

Infiniti l-a angajat pe designerul lui Cadillac Converj

Infiniti l-a numit pe Simon Cox directorul studioului său de design din Londra. Cox are peste trei decenii de experiență în domeniu, iar ultima sa creație titrată este Cadillac Converj.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Cadillac CTS - informaţii şi imagini oficiale ale noii generaţii

Cadillac a publicat un set de informaţii şi imagini complete ale noului CTS. Modelul a ajuns la a treia generaţie şi promite multă tehnologie, completată de un motor de 420 de cai putere.
Marti, 26 Martie 2013 | Modele noi

Cadillac CTS - primele imagini ale noii generaţii (UPDATE FOTO)

Cadillac va lansa în cadrul Salonului Auto de la New York noua generaţie a modelului CTS. Sedanul beneficiază de un look proaspăt şi de un motor complet nou, de 420 cai putere.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Modele noi

Cadillac ATS - primele imagini ale noului rival pentru BMW Seria 3

Cadillac a prezentat la Detroit replica sa pentru segmentul mediu premium. ATS se va bate de la egal la egal cu BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes C-Klasse.
Marti, 22 Martie 2011 | Modele noi

Cadillac încearcă să cucerească Europa cu trei modele premium

Deşi recunoaşte că îi va fi greu să aibă succes în Europa, Cadillac plănuieşte o ofensivă puternică, a treia în ultimii 15 ani. De această dată, americanii vor propune două modele complet noi.
Vineri, 22 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Cadillac CTS-V Coupe face spectacol pe circuitul Monticello

Cadillac CTS-V Coupe s-a întrecut în drift cu modele precum Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series pe circuitul de la Monticello. Versiunea coupe a lui CTS-V a reuşit să câştige la clasa "modele noi".
Marti, 15 Iunie 2010 | Autoipoteze

Cadillac se gândeşte la o limuzină bazată pe actualul CTS

Cadillac ar putea lansa în viitorul apropiat o limuzină poziţionată peste viitoarea berlină mare de lux XTS. Modelul va avea dimensiuni impresionante şi va fi dezvoltat pe platforma actualului CTS.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Marti, 11 Mai 2010 | Video

VIDEO: Cadillac lanseaza campania Mark of Leadership

Ultima campanie de promovare Cadillac din SUA subliniaza avansul pe care trei dintre cele mai reprezentative modele ale marcii il au in fata concurentei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Martie 2010 | Modele noi

GM isi va improspata modelele din gama inspirat de germanii de la BMW

Modificarile operate de BMW in gama Seria 3 i-au inspirat pe americanii de la GM in dezvoltarea unei strategii de viitor. Toate modelele din portofoliul GM vor fi improspatate mai devreme in baza noii strategii.
Luni, 22 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Cadillac revine pe piata europeana la Salonul de la Geneva

Brandul Cadillac va reveni pe piata din Europa, dupa o perioada nefasta, in care principalul distribuitor a dat faliment. Relansarea marcii americane va avea loc oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Tehnologie

GM a inventat functia "Pause and Play" pentru radioul masinii

GM va introduce in curand pe Chevrolet Cruze functia "Pause and Play", care ii permite soferului sa opreasca si sa inregistreze transmisiunea radio.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Cadillac CTS Coupe, imagini si informatii oficiale

Cadillac a ridicat cearsaful de pe cea mai noua aparitie din gama marcii americane. Cu un design dinamic si angular, CTS Coupe se adreseaza celor care doresc un model sport ceva mai special.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Modele noi

Cadillac va crea un rival pentru E 63 AMG Estate si M5 Touring

Divizia Cadillac a celor de la General Motors va dezvolta o versiune Sport Wagon a modelului de performanta CTS-V. Modelul va rivaliza Mercedes E 63 AMG si BMW M5 Touring.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru