Cadillac SRX

Marti, 11 Martie 2014 | Modele noi

Cadillac pregăteşte o invazie europeană cu noile ATS şi Escalade

Cadillac vrea să îşi extindă acoperirea şi în Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Cadillac şi-au exprimat intenţia de a oferi o gamă premium capabilă să rivalizeze cu brandurile germane.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Modele noi

Cadillac îşi va extinde gama cu trei SUV-uri şi mai multe sedanuri până în 2017

Cadillac vrea să îşi extindă gama cu modele noi până în 2017, cu scopul de a contracara ofensiva constructorilor germani premium. Americanii vor miza pe trei SUV-uri şi o gamă nouă de sedanuri.
Marti, 29 Mai 2012 | Modele noi

Cea mai nouă clonă chinezească se inspiră după Cadillac SRX

Constructorul chinez Dongfeng va produce din 2013 un model inspirat de această dată de designul unui model american. Muza folosită de chinezi a fost Cadillac SRX.
Marti, 31 Mai 2011 | Modele noi

Cadillac renunţă la hibridul bazat pe SRX

O sursă din cadrul General Motors a anunţat că proiectul versiunii hibride a lui Cadillac SRX a fost anulat din cauza lipsei de profitabilitate a acestui model.
Joi, 01 Iulie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Saab 9-4X debutează în Europa în 2010

Constructorul suedez a confirmat recent intenţiile sale de a dezvolta modelul de serie 9-4X. Scandinavii promit ca dată de lansare sfârşitul acestui an.
Marti, 11 Mai 2010 | Video

VIDEO: Cadillac lanseaza campania Mark of Leadership

Ultima campanie de promovare Cadillac din SUA subliniaza avansul pe care trei dintre cele mai reprezentative modele ale marcii il au in fata concurentei.
Luni, 22 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Cadillac revine pe piata europeana la Salonul de la Geneva

Brandul Cadillac va reveni pe piata din Europa, dupa o perioada nefasta, in care principalul distribuitor a dat faliment. Relansarea marcii americane va avea loc oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Tehnologie

GM a inventat functia "Pause and Play" pentru radioul masinii

GM va introduce in curand pe Chevrolet Cruze functia "Pause and Play", care ii permite soferului sa opreasca si sa inregistreze transmisiunea radio.
Marti, 10 Februarie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Viitorul 9-4X se pregateste de lansare

Ultimele fotografii spion au surprins o versiune de teste a viitorului crossover Saab 9-4X. Camuflajul timid lasa loc unor interpretari privind debutul sau in cadrul Salonului de la Geneva.

Tag-uri similare

Audi, Lexus, hibrid, Saab, Cadillac, crossover, Cadillac CTS-V, Cadillac CTS, 9-4x, 9-3X
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru