Cadillac revine pe piata europeana la Salonul de la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.02.2010
Brandul Cadillac va reveni pe piata din Europa, dupa o perioada nefasta, in care principalul distribuitor a dat faliment. Relansarea marcii americane va avea loc oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Cadillac se pregateste sa isi mai incerce inca o data norocul pe piata din Europa. Subsidiarul General Motors a parasit Batranul Continent anul trecut, dupa ce principalul distribuitor european, Kroymans, a fost declarat falimentar spre sfarsitul anului.

Americanii au anuntat oficial ca divizia Cadillac Europe va debuta la Salonul de la Geneva, locul unde vor fi confirmate si pietele cheie pe care brandul va activa. Bryan Nesbitt, managerul general Cadillac, a declarat ca "Europa a fost si ramane o piata cheie pentru constructorul american, oferindu-i posibilitatea sa isi extinda aria de cautare a clientilor."

Cadillac va expune la Geneva, in premiera europeana, noile coupe-uri CTS si CTS-V, gata sa debuteze in showroom-uri-le de pe continentul nostru undeva spre sfarsitul anului. Standul americanilor va fi completat de modelul CTS in varianta de caroserie sedan si break, de noul crossover SRX si bineinteles de versiunea hibrida a lui Escalade.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru