OFICIAL: Cadillac CTS-V Coupe vine în versiune de circuit la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.01.2011
Cadillac va expune la Detroit versiunea de circuit a modelului de performanţă CTS-V Coupe. Modelul aşteptat pe pistă la finele acestei luni, adoptă importante schimbări aerodinamice.

După ce a lansat o nouă campanie de promovare a gamei CTS-V, Cadillac pregăteşte o nouă mutare capabilă să aducă un capital de imagine important pentru modelele sale de performanţă. Subsidiarul General Motors va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Detroit o versiune de circuit a actualului CTS-V Coupe.

Imaginile derivatului de competiţie au fost deja publicate de către oficialii americani şi trădează principalele modificări estetice aduse coupe-ului: vinilurile de competiţie, jantele speciale, garda la sol coborâtă, deflectorul posterior şi eleronul de mari dimensiuni amplasat pe portbagaj.

Cu ocazia prezentării modelului, Cadillac a anunţat şi numele celor doi piloţi care vor alerga la volanul noului CTS-V pentru circuit în competiţia Sports Car Club of America World Challenge GT. Primele teste ale derivatului de circuit vor demara la finele acestei luni pe asfaltul de la Sebring International Raceway, la timp pentru a pregăti maşina de prima cursă, programată între 25 şi 27 martie în Florida. 

via | carscoop

Comentarii (4)

  • BaditzaEx
    o masina adevarata cu mare personalitate
    ma bucur ca-si pastreaza liniile taioase/colturoase - o masina masculina
    11 3
  • frica de 'moarte' te face mai puternic
    ce era Cadillac inainte de criza.......o nimica toata.......
    ce este acum......putem spune ca va fi......printre cei mai buni......
    3 1
  • intrebare
    ..... voia ati vazut unu de asta pe strada ?
    ...... groaznic
    parca-i un TAB
    ....... cadillac printre ce-i mai buni ??? hehe
    luati-va voi tractoare de astea .... co motoare de neam prost si urate ca dreacu ..... parca-s facut la .."Ambalalajul metalic"
    2 2
  • kumite
    @mitza
    Motoarele alea de neam prost rezista mult mai mult decat bijuteria ta de 1.2 l(daca o ai si pe aia)Gusturile nu se discuta!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru