Lingenfelter a creat un kit de 700 CP pentru Cadillac CTS-V

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Lingenfelter a anunţat un pachet pentru motorul LS1 de 6.2 litri al lui Cadillac CTS-V. Graţie modificărilor operate de tunerul american, propulsorul dezvoltă peste 700 CP.

Tunerii de la Lingenfelter, specializaţi în modificare modelelor GM, au anunţat un nou pachet de tuning motor pentru Cadillac CTS-V. Unitatea V8 de 6.2 litri a lui CTS-V, în toate cele trei versiuni de caroserie pe care este oferită, poate furniza peste 700 CP contra sumei de 11.245 de dolari. Pachetul poate fi aplicat doar la sediul Lingenfelter, unde se va demonta motorul şi se va modifica întreaga chiuloasă. Astfel, vor fi lustruite porturile de admisie şi evacuare, iar supapele şi arcurile acestora vor fi înlocuite cu elemente de competiţie.

Axele cu came vor fi înlocuite şi ele cu elemente de la Competition Cams, în timp ce fulia compresorului mecanic va fi înlocuită cu una din oţel care are un diametru de 2.55 inch. Pentru a face faţă cerinţei crescute de carburant, motorul primeşte injectoare noi, care vor furniza mai mult carburant decât unităţile standard. Ulterior, întregul pachet este montat pe maşină şi este testat şi calibrat pe un diamometru pentru a furniza performanţe maxime.

Cei de la Lingenfelter vor oferi o garanţie de doi ani pentru fiecare lucrare. Garanţia este limitată la 24.000 de mile, ceea ce reprezintă echivalentul a 38.624 kilometri.

Oficialii Lingenfelter nu au specificat ce creştere a performanţelor va rezulta în urma modificărilor operate la motor şi care va fi noua valoare a cuplului motor dezvoltat de unitatea LS1.

Via | Inautonews

Comentarii (2)

  • Citandu-l pe Clarkson:"Masina asta a fost desenata de cineva care a avut la indemana doar o rigla!"
    Deci dupa ce ii faci modificarile astea mai poti sa faci 38.624 km in siguranta!:)))
    2 1
  • CTS-V tunat la 700 CP si cu garantie 2 ani ... Parfum
    @alinusu Corect , dar nu uita ca este si prima masina sport americana de serie cu manevrabilitate excelenta pe circuit .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru