VIDEO: Cum NU ar trebui să conduci pe serpentine

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.12.2010
Un pieton a reuşit să surprindă, în doar 90 de secunde, aproape 10 accidente care ar fi putut să aibă loc într-un viraj periculos din cauza şoferilor inconştienţi. Nu încercaţi asta "acasă"!

Comentarii (13)

  • interesant
    10 3
  • boii si boile la pascut
    'mnezeule cat sunt de dobitoci!

    dar nu-i nimic, specimene de astea cornute sunt la noi cu duiumul. Anul trecut un capsunar pe A clase a intr-un viraj super larg CU VIZIBILITATE a depasit linia continua ajungand pe banda mea, am tras dreapta la maxim aproape atingand bariera de pe marginea drumului. Asta nu l-a "deranjat" cu nimic, si-a continuat traiectoria trecand la cativa centimetri de oglinda retrovizoare. M-au trecut sudorile. Si acum imi pare rau ca nu m-am intors dupa cornuta aia.

    Dar din pacate nu a fost singurul, in 80% din cazuri intalnesc destui tampiti ce depasesc linia pe viraje si nu schiteaza un gest de redresare.

    Cand sunt pe linie dreapta sunt eroi si te flasuiesc sa te dai la o parte (chiar daca esti in localitate), dar pe drumuri virajate nu sunt in stare sa-si controleze harbul.

    Franeaza in curbe, trec pe contrasens, parca sunt pe mosia lu' masa.
    44 2
  • Opinie
    Eu vad o cursa ilegala. O ”viteza in coasta” ilegala. Sunt cativa care nu iasa in evidenta insa cativa sunt penibili. Oricum, toti sunt in culpa. Inclusiv cei de pe margine care-i filmeaza. Eu cred ca sunt din aceeasi gasca cu protagonistii ”cursei”.
    17 2
  • ...
    Da' nici nu pareau niste scene controlate,nici nu se vedeau fotografii si cameramanii...Automarket,i-a mai ganditi-va voi nitel la ce titlu trebuia...
    12 0
  • pare-se ca asta e zona

    http://maps.google.com/maps?q=&layer=c&cbll=34.100945,-118.803856&daddr=31200%20Mulholland%20Hwy,%20Agoura%20Hills,%20CA%2091301&cbp=11,115,0,0,0&z=16

    o sosea folosita sa "te dai" pilot
    3 1
  • opinie
    in majoritatea cazurilor nu vin masini, doar la inceput au venit ceva masini, si dupa ce masini alearga acolo toti cei care stau si filmeaza nu sunt doar pietoni. Probabil fac parte din vreun club si isi incercau masinutele lor scumpe.
    4 1
  • idioti
    Niste idioti in viata. Cum poti sa conduci asa. Aseata la 12 noaptea un tampit cu un Fiat Panda tot asa conducea pe la Piata Presei Libere.
    8 1
  • sa fim seriosi!
    gata? acum suntem toti tocilari de clasa a 9-a tinand o prelerege cu privire la inconstienta in trafic? :)
    erau viteze rezonabile pe-un tronson amenajat special si cu riscuri minime :)
    stiu ca va plac caii dar scoate-ti-i din altceva, nu din tantari!
    2 11
  • probabil era o cursa, un fel de VTM ilegal (se intalneau cu altii din contrasens)! cel mai frumos mergea tipa cu EVO!!! atunci cand mergi tare (si esti un "sunday driver" cum zicea hakkinen) si nici nu prea cunosti traseul, se poate intampla si mai rau...iar acest lucru il pote "lovi" pe oricine...
    2 1
  • tomita
    ce penali. aceasta e o compilatie cu distrusii si femeile la volan din clubul alora de se dadeau pe "traseu". daca ii pui la poligon pe amaratii astia, iti sucesc toate popicele.
    pot sa stea jos, caci sunt veriga slaba.
    3 1
  • suntem foarte seriosi
    - da, viteza rezonabila => nu se explica tampeniile
    - tronsonul NU este special amenajat ci e DRUM PUBLIC (f probabil mai putin folosit)
    - riscurile nu sunt minime ci doar reduse datorita faptului ca zona nu e calcata prea des de afafici

    so, avem tot dreptul sa ridicam piatra
    4 2
  • traficul e varza
    In orasul meu de 400.000 de locuitori aproape niciunul nu pastreaza banda in giratoriu! Daca eu sunt pe banda 1 si iau curba in giratoriu si merg incet, ala de pe banda 2 automat intra in fata! Este absolut scandalos!
    2 0
  • ce mai verze!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru