Lotus Elise

Miercuri, 14 Iunie 2023 | Concepte

Faceți cunoștință cu Nyobolt EV, o mașină sport electrică: baterie cu încărcare în 6 minute

Compania britanică Nyobolt a dezvăluit un concept al unei mașini sport electrice, inspirat de prima generație Lotus Elise. Conceptul aduce o baterie revoluționară, care poate fi încărcată de la gol la 100% în doar 6 minute.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Lotus lansează colecția Elise Classic Heritage: patru versiuni speciale îmbrăcate în uniforme celebre în motorsport

Lotus a pregătit patru versiuni speciale dezvoltate pornind de la modelul Elise. Fiecare variantă a fost vopsită în culori care au făcut istorie în motorsport, iar toate edițiile vor fi grupate sub colecția Elise Classic Heritage Edition.
Duminica, 28 August 2016 | Modele noi

Mașina care cântărește cât un Matiz, dar accelerează ca un BMW M3: Lotus Elise Cup 250 Special Edition

Pentru a sărbători vârsta de 50 de ani a uzinei sale din Hethel, Lotus a lansat o mașină specială, care cântărește cât un Matiz, dar are performanțe de BMW M3.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Standul Lotus, presărat cu cai putere

Lotus a venit la Frankfurt cu cel mai puternic model din gama sa, alături de alte versiuni mai puternice ale altor modele din portofoliu, precum şi o versiune de raliu a lui Exige.
Marti, 31 Mai 2011 | Industrie

Lotus ar putea intra sub patronajul Toyota

Dany Bahar, preşedintele executiv Lotus, se gândeşte să renunţe la susţinerea malaezienilor de la Proton. Partenerul pe care Lotus îl vede ca principal sprijin este Toyota.
Joi, 19 Mai 2011 | General

Planurile Lotus se dezumflă: viitorul Elan a fost abandonat

Lotus a anunţat că renunţă la dezvoltarea viitorului Elan şi că preferă să se concentreze pe actualul Evora. Rămân în picioare proiectele Esprit şi Elite.
Marti, 15 Martie 2011 | Intern

Cinci minute cu Lotus Elise în Bucureşti

Cei de la Lotus ne-au invitat să petrecem câteva clipe la volanul lui Elise pe străzile din România. Cel mai mic membru al gamei britanice se dovedeşte a fi o alegere doar pentru pasionaţi.
Joi, 24 Februarie 2011 | Intern

Lotus a deschis primul său showroom din România

Nigel Mansel, campion mondial de Formula 1 în 1992, a tăiat astăzi panglica primului showroom Lotus din România. Evenimentul a adus la Bucureşti conceptul Esprit şi monopostul echipei de Formula 1 Lotus-Renault.
Joi, 06 Ianuarie 2011 | Modele noi

Lotus: "Vrem să devenim un Porsche britanic"

Preşedintele Lotus a declarat recent că producătorul britanic intenţionează să urmeze exemplul Porsche. Lotus va fi un brand axat pe calitate şi performanţe de excepţie.
Miercuri, 29 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Cum NU ar trebui să conduci pe serpentine

Un pieton a reuşit să surprindă, în doar 90 de secunde, aproape 10 accidente care ar fi putut să aibă loc într-un viraj periculos din cauza şoferilor inconştienţi. Nu încercaţi asta "acasă"!
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Noul Esprit dă startul nebuniei la standul Lotus

Standul Lotus a fost probabil unul dintre cele mai spectaculoase de la Paris. Constructorul britanic a expus urmaşul lui Esprit, noile Elan şi Elise precum şi surprinzătorul Eterne.
Joi, 12 August 2010 | Modele noi

Lotus ar putea vinde platforma lui Evora altor constructori

Oficialii Lotus au anunţat că au fost abordaţi de câtiva constructori care le-au propus achiziţia platformei lui Evora pentru dezvoltarea unor modele noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 Mai 2010 | General

Lotus Europa va părăsi lumea auto în decursul acestui an

Constructorul britanic Lotus a decis, ca până la sfârşitul acestui an, modelul Europa să îşi incheie cariera în lumea auto.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Lotus Elise turat la maxim de englezii de la Autocar

Britanicii de la Autocar au realizat un test drive cu noul Lotus Elise.
Marti, 16 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Lotus Elise facelift imprumuta "fata" lui Evora

Lotus a publicat astazi primele informatii si imagini ale noului Elise facelift, sportiva care vine cu o serie de imbunatatiri estetice, dar mai ales la nivel de consum si emisii.
Luni, 01 Februarie 2010 | Industrie

Tesla Roadster iese din productie anul viitor

Americanii de la Tesla planuiesc oprirea productiei modelului Roadster in 2011 din cauza procesului de reorganizare a unui furnizor important, cel mai probabil Lotus.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

Cele mai nebune culori de serie pentru caroserie

Automarket va prezinta un top al celor mai extravagante culori existe la aceasta ora in dotarea de serie a masinilor din toata lumea.
Joi, 29 Octombrie 2009 | Industrie

Lotus a scos la vanzare platforma modelului Evora

Lotus ar putea comercializa cu usurinta platforma lui Evora catre alti constructori de automobile interesati de un model performant si usor.

Tag-uri similare

Lotus, Tesla, Tesla Model S, Ford Mustang, Roadster, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Tesla Roadster, Kia Soul, Porsche Cayman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru