Lotus: "Vrem să devenim un Porsche britanic"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.01.2011
Preşedintele Lotus a declarat recent că producătorul britanic intenţionează să urmeze exemplul Porsche. Lotus va fi un brand axat pe calitate şi performanţe de excepţie.

După ce a confirmat ieri faptul că modelele Exige şi Evora vor fi revizuite complet în următorii doi ani, Dany Bahar, preşedintele Lotus, a continuat seria declaraţiilor privind viitorul brandului britanic.

Deşi majoritatea criticilor au susţinut că Lotus încearcă să devină un Ferrari britanic, Bahar a ţinut să lămurească intenţiile companiei pe care o conduce. "Nu încercăm să copiem Ferrari. Vrem de fapt să naştem un fel de Porsche britanic. Nu ţintim aceleaşi cifre de vânzări sau producţie cu ale germanilor. Ne dorim doar acelaşi gen de maşini, orientate spre performanţă", a concluzionat oficialul britanic.

Lotus plănuieşte să lanseze cinci noi modele sportive până în 2016 pentru a putea să fure din clienţii unor branduri cu renume ca Porsche şi Aston Martin. Lista de premiere include un urmaş pentru Esprit, înlocuitori pentru Elise şi Evora precum şi rivali pentru Aston Martin DB9 şi Rapide.

via | autocar

Comentarii (2)

  • Opinie
    La cum arata acum Lotus sunt peste Porsche. Tehnic insa, nu. Aici mai au serios de lucrat. Oricum, spor la munca!
    8 3
  • succes, chiar daca va fi greu... porsche are o imagide marca si posibilitati tehnice superioare...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru