Lotus Evora va avea un interior de talia lui Audi R8 şi Porsche Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.01.2011
Anul viitor, Lotus Evora va primi un interior complet revizuit, semnat de specialiştii care au colaborat la dezvoltarea unor proiecte precum Audi R8, Porsche Panamera ş Mercedes CLS.

Lotus continuă procesul de repoziţionare a modelelor sale şi anunţă modificări importante pentru actualele Exige şi Evora. Dany Bahar, preşedintele executiv al constructorului britanic, a declarat că cele două modele vor fi revizuite în viitorul apropiat, pentru a fi aliniate noii filosofii a brandului. Până în 2013, când conceptele expuse în toamna acestui an la Paris vor prinde viaţă, Lotus va oferi publicului o gamă evoluată.

Cea mai recentă surpriză ar putea fi oferită de Exige, care este aşteptat chiar la Salonul de la Geneva cu o nouă faţă, adaptată esteticii comune a brandului. Pasionaţii speră măcar la o versiune de adio, pusă în mişcare de un motor V6.

De cealaltă parte, Evora va primi anul viitor un interior complet nou, semnat de specialiştii germani de la CSI, responsabili pentru finalizarea unor proiecte ca Audi R8, Porsche Panamera şi Mercedes CLS. Decizia de a lucra cu CSI pentru a creşte calitatea interiorului este una surprinzătoare, având în vedere că ciclul de viaţă al modelului era estimat iniţial la doar 5 ani.

Probabil această măsură va duce la prelungirea existenţei modelului cu patru locuri în gama Lotus.

Colaborarea cu firma germană CSI va fi extinsă şi pentru viitoarele modele ale brandului, Lotus intenţionând să ofere clienţilor săi un habitaclu de excepţie, cu accente premium şi de lux.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru