Lotus a deschis primul său showroom din România

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.02.2011
Nigel Mansel, campion mondial de Formula 1 în 1992, a tăiat astăzi panglica primului showroom Lotus din România. Evenimentul a adus la Bucureşti conceptul Esprit şi monopostul echipei de Formula 1 Lotus-Renault.

Aşa cum vă anunţam la sfârşitul săptămânii trecute, Forza Rossa a inaugurat astăzi la Bucureşti primul showroom Lotus din România. Panglica a fost tăiată de Ion Bazac, preşedintele importatorului oficial, şi legendarul pilot britanic, Nigel Mansell, prezent la Bucureşti special pentru acest eveniment. La lansare au mai fost prezenţi şi Martin Donnnely, de asemenea pilot de Formula 1 la începutul anilor '90 pentru Lotus, şi Guillaume Chabin, directorul de vânzări al constructorului britanic.

Forza Rossa aduce Lotus nu numai în România, compania condusă de Bazac fiind desemnată de Lotus să-i reprezinte blazonul şi pe pieţele din Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova. În toate cele patru ţări, incluzând aici şi România, Forza Rossa va asigura servicii de vânzare, service şi after-sales.

La evenimentul de lansare, showroom-ul Lotus, amplasat pe şoseaua Bucureşti Ploieşti, în vecinătatea aeroportului Otopeni, a devenit neîncăpător pentru modelele aduse de constructorul britanic.

Cei prezenţi au putut admira gama actuală, compusă din Exige, Elise şi Evora. Importatorul a expus chiar şi cea mai nouă şi mai puternică versiune a modelului său cu patru locuri, Evorsa S.

Surpriza a reprezentat-o însă dezvăluirea conceptului Esprit, expus în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Paris. Alături de acesta s-a aflat un monopost de Formula 1, vopsit în culorile de anul acesta ale echipei Lotus-Renault, şi un exemplar Esprit de colecţie.

Gama Lotus se va îmbogăţi considerabil în anii ce urmează. După ce a adus în echipa sa oameni cu experienţă, proveniţi de la Ferrari, Aston Martin sau AMG, Lotus a demarat un ambiţios program de dezvoltare, care prevede lansarea a cinci modele noi.

Odată cu ele, Lotus îşi va repoziţiona produsele, ţintind branduri ca Ferrari sau Aston Martin. În 2013, Lotus va lansa supercarul Esprit, sportivul Elan şi coupe-ul cu patru uşi Eterne. În 2015 va urma noul Elise şi după acesta Elite.

Comentarii (2)

  • Jr. FF.
    foarte bine
    au adus masini tocmai bune pt. drumurile si hotii din tara
    6 1
  • Romanu
    pentru Jr.FF.
    Excelent raspuns.Lotus e tot ce trebuie pentru gropile,santurile,bordurile din tara asta.De mari fite nu este,in consecinta cred ca o sa zaca in showroom.
    La fel de "potrivita" pentru RO este si Aston Martin dar parca mergea mai degraba o reprezentanta AM.
    Pentru RO,parerea mea, merge maxim un Range Rover ,daca vrei stil,un pic de exclusivitate,dar si caracter practic si siguranta.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru