OFICIAL: Forza Rossa aduce Lotus în România în această lună

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.02.2011
Forza Rossa a fost desemnat reprezentantul oficial al brandului Lotus în România, Serbia, Republica Moldova şi Muntenegru. În 24 februarie, primul showroom Lotus din România se va deschide la Bucureşti.

Sfârşitul de săptămână aduce o veste bună pentru publicul din România. Forza Rossa, importatorul oficial al mărcii Ferrari în România, îşi extinde aria de influenţă, de această dată cu un alt brand exclusivist. Este vorba despre Lotus, brandul britanic în curs de relansare, prezent anul trecut la Paris cu un val impresionant de concepte.

Constructorul din Regatul Unit îşi anunţă astfel prezenţa pe piaţa din Europa Centrală şi de Est prin intermediul Forza Rossa, care primeşte dreptul de a comercializa modelele actuale şi viitoare prin intermediul unui contract de exclusivitate. Pe lângă piaţa autohtonă, compania română, condusă de Ion Bazac, va reprezenta brandul Lotus şi pe pieţele din Republica Moldova, Serbia şi Muntenegru.

Primul showroom Lotus va fi inaugurat chiar luna aceasta, în data de 24 februarie, bineînţeles, la Bucureşti. La deschiderea oficială vor fi prezenţi şi Dany Bahar, CEO Lotus, dar şi legendarul pilot de Formula 1, Nigel Mansell.

Pentru a marca momentul important, în proaspătul showroom naţional vor fi expuse două noutăţi importante: monopostul de Formula 1 Lotus Renault 2011, programat să debuteze în Marele Circ peste câteva săptămâni, şi o versiune pre-serie a conceptului Lotus Esprit, ce urmează a fi expusă şi la Geneva la începutul lui martie.

În România, Forza Rossa va vinde modele deja cunoscute, cum sunt Elise, Exige şi Evora şi va asigura servicii de after-sales şi service.

Dany Bahar, CEO Lotus Cars, s-a arătat entuziasmat de această nouă colaborare: "Suntem conştienţi de importanţa şi de potenţialul uriaş al pieţei din Europa de Est şi suntem încântaţi că am găsit în România un partener care împărtăşeşte valorile noastre privind calitatea, performanţa şi inovaţia. Sub conducerea lui Ion Bazac, Forza Rossa s-a bucurat de un real succes pe piaţă şi suntem convinşi că reuşita va veni şi în parteneriatul cu Lotus. Vă urez bun venit în universul Lotus – cel al performanţei datorate materialelor uşoare, incredibilei manevrabilităţi şi stabilităţi şi, bineînţeles, plăcerii de a conduce! O să-l îndrăgiţi cu siguranţă."

La rândul său, Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa România, a declarat: "Prin această lansare, dorim să deschidem în România şi în regiune o eră nouă în promovarea unei culturi auto autentice, manifestate prin pasiune, armonie şi cooperare, progres ştiinţific şi tehnologic în spiritul valorilor şi al perfecţiunii.

Prin maşinile Lotus, românii vor putea să descopere sportivitatea, nobleţea şi ingeniozitatea unei mărci de automobile britanice exclusiviste, la un preţ destul de accessibil pentru România. În acelaşi timp, istoria de succes Lotus poate constitui pentru români o veritabilă sursă de inspiraţie."

Comentarii (3)

  • e ca un vis implinit, din pacate noua gama de modele a urcat substantial pretul asa ca putini se vor putea atinge de una. Asta ca sa nu mai vorbim de service si cat va costa ora de manopera :) si piesele
    4 1
  • sell sold sold
    Vor vinde multe masinute Lotus in Republica Moldova! Acolo sunt si drumuri necesare pt. asa ceva! In curand se va inaugura si noul circuit de F1 la Dubasari!
    Se vor deschide noi show-roomuri la Balti, Drochia, Cahul si Taraclia!
    7 1
  • si tot in Moldova!
    se vor testa masinile Lotus pe baza unui contract in care sa se garanteze ca soferul a facut cel putin 3 luni tratament intr-un spital de dezalcoolizare! (spitalul fiind in UE)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru