Kia Soul

Miercuri, 21 Aprilie 2021 | Industrie

Recall: Kia ar putea înlocui motoarele a peste 147.000 de exemplare Soul și Seltos din cauza riscului de incendiu

Kia recheamă în service 147.249 de exemplare Soul și Seltos, echipate cu motorul de 2.0 litri pe benzină. În anumite cazuri, constructorul sud-coreean ar putea înlocui propulsorul mașinilor afectate.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Noul Kia e-Soul debutează la Geneva: versiunea de top oferă 204 CP și o autonomie de peste 450 de kilometri

Kia a publicat informații noi referitoare la e-Soul. Modelul electric va fi oferit în două versiuni, iar prezentarea europeană va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Kia Soul: schimbări de design și motoare de până la 200 CP. Versiunea electrică împrumută bateria lui e-Niro

Kia Soul a primit o nouă generație cu modificări majore la designul părții frontale și motoare pe benzină de 147 CP și 201 CP. Între timp, versiunea electrică are un motor de 201 CP și împrumută bateria de 64 kWh de la e-Niro.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Teasere noi cu viitoarea generație Kia Soul: modelul producătorului asiatic debutează la finalul lunii noiembrie

Noua generație Kia Soul va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Constructorul asiatic promite modificări consistente la nivelul motorizărilor, dar și îmbunătățiri în dreptul designului.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul Kia Soul: partea frontală, parțial dezvăluită

Kia a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Soul. Modelul va fi prezentat oficial în 28 noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Modele noi

Noua generație Kia Soul se va lansa în 2018: versiunea electrică ar putea ajunge la autonomie de 300 de kilometri

Noua generație Kia Soul va fi lansată în a doua jumătate a acestui an și va fi bazată pe platforma lui Hyundai Kona, în timp ce versiunea electrică ar putea beneficia de o autonomie de 300 de kilometri.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Masini autonome

Exerciţiu de imaginaţie: cum ar arăta maşinile Kia dacă ar fi autonome

Kia şi-a imaginat cum ar arăta modelele Niro, Sorento, Soul şi Sedona dacă ar avea funcţii autonome şi ar fi dedicate artiştilor şi oamenilor de afaceri.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Cel mai puternic Kia Soul din istorie: SUV-ul sud-coreean primeşte motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP de pe Cee'd GT

Kia Soul va primi motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP disponibil în prezent pe Cee'd GT şi Pro Cee'd GT şi va deveni astfel cel mai puternic Soul din gamă, în timp ce monovolumul Carens a fost de asemenea actualizat.
Marti, 05 Iulie 2016 | Modele noi

Varianta electrică nu mai este suficientă: Kia Soul va primi o versiune cu motor turbo până la sfârşitul anului

Kia a confirmat că SUV-ul Soul va primi până la sfârşitul anului şi o versiune cu motor turbo, după ce în 2014 a început producţia la versiunea electrică.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | General

Un clasament din care toți și-ar dori să facă parte: Topul mașinilor cu cei mai fideli clienți

Sunt 10 mașini care se pot lăuda cu cei mai fideli clienți. Toate au o rată de retenție a clienților de peste 40%. La nivel de brand, Subaru bate orice concurență.
Joi, 05 Februarie 2015 | Concepte

Kia va prezenta conceptul unui crossover decapotabil bazat pe Soul

Kia a prezentat un teaser al conceptului Trail'ster, pe care îl va expune la Salonul Auto de la Chicago. Acesta este un crossover decapotabil bazat pe Soul şi are un sistem de propulsie hibrid care asigură şi tracţiune integrală.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Jeep Renegade, cel mai mic model al mărcii; Kia Soul primeşte 4 stele

Patru modele testate de EuroNCAP şi-au primit astăzi rezultatele. Jeep Renegade şi Kia Soul primesc cinci, respectiv patru stele, în timp ce electricele Audi A3 e-tron şi Kia Soul EV reuşesc rezultate apropiate, dar sunt despărţite de o stea: cinci pentru modelul german, patru pentru cel coreean.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

Kia Soul EV: prima electrică de serie a mărcii are 7 ani garanţie şi 200 km autonomie

Kia a prezentat la Geneva primul vehicul electric de serie oferit cu o garanţie de şapte ani. Vorbim despre Soul EV, un model global cu sistem de propulsie 100% electric, capabil să parcurgă aproape 200 de kilometri cu o încărcare.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Modele noi

Kia Soul electric va avea o autonomie de aproape 200 de kilometri

Kia a dat publicităţii informaţii noi despre viitorul Soul electric. Versiunea cu zero emisii soseşte anul viitor şi promite o autonomie de aproape 200 de kilometri.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | Modele noi

Kia va lansa o versiune electrică a lui Soul în 2014

Kia a confirmat debutul unei versiuni electrice a lui Soul pe piaţa din SUA în decursul anului viitor. Pentru moment, nu sunt cunoscute detaliile tehnice ale acestei versiuni.
Luni, 19 August 2013 | FRANKFURT 2013

Kia Soul şi Optima facelift debutează la Frankfurt

Kia va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt facelift-ul lui Optima şi noua generaţie a lui Soul. Acestea vor trona în standul coreenilor alături de versiunea GPL a lui Picanto.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Industrie

Kia recheamă în service 1000 de maşini vândute în România

Kia a anunţat astăzi că va rechema în service aproximativ 1000 de unităţi Sorento, Sportage, Soul şi Carens vândute în România. Maşinile pot prezenta probleme la aprinderea corectă a luminilor de frână.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Kia Soul - noua generaţie a fost dezvăluită la New York

Kia a dezvăluit astăzi noua generaţie a modelului Soul în cadrul Salonului Auto de la New York. Monovolumul creşte în dimensiuni, oferă mai mult spaţiu interior şi se pregăteşte de un debut european.

Tag-uri similare

Kia, Toyota Prius, Ford Mustang, Ferrari 458 Italia, Volkswagen Polo, Mini Cooper, Chevrolet Camaro, Mercedes E-Klasse, Kia Sorento, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru