Kia Soul

Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Marti, 31 Iulie 2012 | Modele noi

Kia Soul primeşte un facelift în 2013

Cei de la Kia au confirmat faptul că Soul va primi un facelift serios în 2013. Modelul va primi grila Tiger Nose şi alte modificări la nivelul caroseriei.
Joi, 23 Februarie 2012 | Intern

Kia Picanto cu trei uşi, Rio Sedan şi Soul facelift sunt disponibile în România

Importatorul Kia a anunţat preţurile noilor Rio Sedan, Soul facelift şi Picanto cu trei uşi. Cel din urmă pleacă de la 9.212 euro, Rio Sedan pleacă de la 10.345 euro, iar Soul facelift costă 13.429 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Mediu

STUDIU: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, Honda Civic cel mai "prietenos"

Un studiu desfăşurat anual în SUA a scos la iveală cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se află Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, în vreme ce la polul opus se situează Honda Civic.
Joi, 02 Februarie 2012 | Concepte

Kia Track'ster - conceptul unui Soul cu trăsături sportive

Kia va expune la Salonul Auto de la Chicago conceptul Track'ster, un derivat sportiv, cu trei uşi, bazat pe platforma lui Soul.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Modele noi

Kia Soul facelift - primele imagini

Primele imagini ale faceliftului operat de Kia pe actualul Soul trădează diferenţe estetice minore în partea frontală. Modificări importante vor avea loc însă sub capotă.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Kia Soul facelift a debutat la Frankfurt

Kia a adus facelift-ul lui Soul la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul funky din Coreea de Sud îşi păstrează trăsăturile care l-au consacrat, dar prezintă o serie de modificări.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Modele noi

NEW YORK 2011: Kia Soul facelift şi Rio Sedan

Salonul Auto de la New York a găzduit astăzi premiera mondială a două modele importante pentru viitoarea gamă a coreenilor: Soul facelift şi mai ales Rio Sedan.
Sambata, 12 Martie 2011 | Economic

Kia obţine în februarie o creştere a vânzărilor de 18.5%

Luna februarie a reprezentat pentru sud-coreenii de la Kia o perioadă buna din punct de vedere a vânzărilor, aceştia reuşind să obţină o creştere cu 18.5 procente.
Joi, 10 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu Kia Soul facelift

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Kia Soul facelift.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Kia Soul se promovează cu ajutorul unei jucătoare de golf

Kia a lansat de curând o nouă reclamă pentru Soul în Statele Unite. Spotul se foloseşte de imaginea tinerei jucătoare de golf, Michelle Wie, vedetă şi în reclamele unor produse Nike şi Sony.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Industrie

Şeful Kia a demisionat din cauza recall-ului pentru Sorento şi Soul

Ruşinat de recall-ul pe care marca pe care o conduce tocmai l-a anunţat, şeful Kia Motors a demisionat. Rechemarea în service afecta în jur de 35.000 de unităţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Siguranta

Kia face un recall pentru Soul şi Sorento

Peste 35.000 de unităţi Kia Soul şi Sorento vor fi rechemate în service pentru o problemă la instalaţia electrică a portierelor. Doar 20 de unităţi Soul sunt afectate în România.
Joi, 29 Iulie 2010 | General

Kia lansează un concurs de talente pe YouTube

Constructorul sud-coreean Kia a lansat un concurs de talente pe YouTube. Premiul pentru câştigătorul acestui concurs este de 10.000 de dolari.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Modele noi

Kia Soul'ster nu va intra în producţia de serie

Conceptul Kia Soul'ster, prezentat la Salonul Auto de la Detroit de anul trecut, va mai avea de aşteptat până va intra în producţia de serie din cauza economiei instabile.
Vineri, 23 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Hamsterii din reclama Kia Soul revin într-un nou spot

După ce primul spot Kia Soul a primit premiul Silver EFFIE în 2009, constructorul coreean readuce în prim plan hamsterii pentru al doilea spot dedicat modelului său urban.
Luni, 31 Mai 2010 | Tuning

Irmscher a creat o ediţie specială a lui Kia Soul

Kia Soul a primit o versiune specială realizată de tunerii germani de la Irmscher. Modelul sud-coreean a primit un set de jante din aliaj, oranamente estetice la exterior şi un plus de fineţe la interior.
Joi, 27 Mai 2010 | Video

VIDEO: Reclame cu hamsteri pentru noul Kia Soul

Kia a ales să îşi promoveze noul Soul pe piaţa din Statele Unite cu mai multe reclame amuzante. Personajele principale ale spotului sunt mai mulţi hamsteri.
Vineri, 21 Mai 2010 | Modele noi

Noile generaţii Kia Picanto şi Rio vor debuta la Geneva în 2011

Kia va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de anul viitor, noile generaţii ale modelelor Picanto şi Rio. Modelele vor împrumuta filosofia de design regăsită pe noile Soul şi Sportage.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Intern

Politia din Sinaia va conduce un Kia Soul

Politia Comunitara a orasului Sinaia se bucura inca de weekendul trecut de noul Kia Soul. Modelul a fost pus la dispozitia fortelor de ordine pentru a servi intereselor cetatenilor.

Tag-uri similare

Kia, Toyota Prius, Ford Mustang, Ferrari 458 Italia, Volkswagen Polo, Mini Cooper, Chevrolet Camaro, Mercedes E-Klasse, Kia Sorento, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru