Irmscher a creat o ediţie specială a lui Kia Soul

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.05.2010
Kia Soul a primit o versiune specială realizată de tunerii germani de la Irmscher. Modelul sud-coreean a primit un set de jante din aliaj, oranamente estetice la exterior şi un plus de fineţe la interior.

Tunerii de la Irmscher au creat o ediţie specială a lui Kia Soul, intitulată Edition Irmsche 001. Pachetul include o serie de modificări la interior şi un pachet estetic pentru exterior. Motorizările nu au fost atinse de „bagheta” celor de la Irmscher, iar ediţia specială a lui Soul este disponibilă cu toate versiunile de motorizare şi toate nivelurile de echipare. Pe lângă toate elementele adăugate, cei de la Irmscher au aplicat şi un set de abtibild-uri pe acest model, pentru a-l scoate mai mult în evidenţă.

Interiorul este răsfăţat cu scaune îmbrăcate în piele în două culori. Scaunele sunt fie roşu cu negru, fie grafit cu negru. Exteriorul scaunelor este îmbrăcat în piele neagră în stilul fibrei de carbon, iar partea interioară a acestora este îmbrăcată în roşu sau grafit şi are un model în formă de diamant. Volanul şi mansonul schimbătorului de viteze sunt acoperite şi ele în piele, de data aceasta de culoare neagră.

Exteriorul lui Soul a primit un set de jante din aliaj de 18 inch, alături de elemente grafice aplicate cu autocolant.

Jantele acestui model sunt echipate cu anvelope de 225/45, iar acestea sunt vopsite în negru lucios. Partea frontala a primit şi un set de ornamente din oţel inoxidabil, precum şi inserţii pentru bara faţă şi capace pentru oglinzi.

Via | Carscoop

Comentarii (7)

  • s-au dus naibii si astia
    Foarte urat din partea lor sa lucreze pentru chinezariile astora.
    2 6
  • anti coca
    @Titi
    titi draga...noi stim ca ai acasa o dacie din 73 pe care ti-ai lipit pe spate TITI cu caractere cromate;)sau in cel mai bun caz ai un logan...sau n-ai masina de loc si ai numai 13 anisori;)daca vrei sa sti kia este o marca koreeana;)
    4 2
  • ieftinake
    Pretenare ghici ce masina am daca adus vorba de Irmscher ?

    http://www.irmscher.de/uk/

    Stiu ca firma mama e din Koreea.
    "Chinezarie" e un termen, nu trb sa fie oblig din China.
    Nu trb sa fi suparat cu "chinezaria" ta usor usor parca nu-ti mai este rusine sa iesi cu ea pe strada.
    Ce sa faci, dc nai avut fonduri ai luat si tu de la Europa si acum sari repede de cur.
    Ieftinache ramane ieftinache.
    2 5
  • @titi
    deci sa intelegem k ai un olcit?
    2 1
  • aaaaa...tu esti ala cu dacia solenza 1/18 de burago nu?...tare masina
    1 1
  • @titi
    titi draga, ia zine tu ce bmw "jmeker" cu vreo 300.000+ km ai, din care probabil rasuna manelele pe un subwoofer ieftin. are cumva volan pe dreapta si a costat 10 pounds? ca faci referire la uk. Pt tine: fara nr, fara nr, fara nr de km, solooo
    0 0
  • @titi
    aaa, ma scuzi, ai vauxhall "jmeker" cu vreo 300.000+ km, din care probabil rasuna manelele pe un subwoofer ieftin. are cumva volan pe dreapta si a costat 5 pounds? ca faci referire la uk. Pt tine: fara nr, fara nr, fara nr de km, solooo
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru