Kia Soul primeşte un facelift în 2013

de Sebastian Toma
Marti, 31.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cei de la Kia au confirmat faptul că Soul va primi un facelift serios în 2013. Modelul va primi grila Tiger Nose şi alte modificări la nivelul caroseriei.

Kia Soul va primi un facelift serios în 2013, anunţă Reuters citând oficialii mărcii. Noua versiune a lui Soul este aşteptată să primească limbajul de design al mărcii adoptat de noile modele, cum ar fi Cee'd, Rio şi Picanto, ceea ce ar însemna o nouă grilă faţă, blocuri optice redesenate şi alte modificări estetice. Soul ar putea primi şi mici modificări la nivelul interiorului, dar cei de la Kia s-au ferit să dea detalii.

Soul a primit un facelift discret în 2011, dar noua versiune promite să aducă ceva mai multe schimbări. Facelift-ul din 2011 a adus grila radiatorului de la ceilalţi fraţi mai actuali, Picanto şi Rio, lumini diurne cu LED, poziţionate sub blocurile optice faţă, şi spoilere faţă-spate cu design nou. În plus, faceliftul ne-a pus în faţa unui Soul mai mare cu 15 mm.

Urmareste Automarket
Reprezentanţii Kia au anunţat că vor să vândă 450.000 de unităţi în 2013 la nivel global, ţintă anunţată greşit, deoarece valoarea anunţată de reprezentantul respectiv a fost depăşită deja în 2011, când au fost vândute 485.492 unităţi Kia în SUA şi 1.58 milioane de unităţi Kia la nivel global.
Pe piaţa din SUA, Soul este cel de-al doilea model ca popularitate pentru marca din Coreea de Sud, ceea ce face eventualul facelift un model de interes atât pentru europeni, cât şi pentru americani.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • Masina asta ma duce cu gandul la bascheti, parca ar fi un pantof de baschet, din acela putin mai inalt care cuprinde si glezna.
    Iar interiorul este "Casuta copiilor".

    Nu este pe gustul meu, mi se pare ca vrea sa iasa in evidenta cu artificii de design si pe mine, cel putin, ma oboseste vizual, dar cui ii place sa si-o ia si s-o stapaneasca sanatos.
    8 2
  • Un mare succes acest Soul...........!!!
    3 4
  • Alex Radoi
    Au copiat ideea de la Scion xB, dar in Europa asa ceva nu prinde. Poate daca era disponibila cu tractiune 4X4 ar fi avut vreun oarecare succes.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru