Design Kia

Joi, 14 Septembrie 2017 | General

Kia vrea să revitalizeze vânzările din China: coreenii l-au angajat pe omul responsabil de designul modelelor BMW X5 și X6

Kia aduce un nou om în fruntea departamentului de design exterior. Pierre Leclercq este numele său și, în trecut, a fost responsabil de designul modelelor BMW X5 și X6.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Kia ne arată primele schițe ale lui Cadenza, modelul cu care vrea să se lupte cu greii din segmentul premium

Kia a publicat două schițe oficiale ale următoarei generații a lui Cadenza, viitorul model de vârf al companiei coreene. Prin noul Cadenza, cei de la Kia vor să atragă clienți de la mărcile premium tradiționale, precum Mercedes-Benz și BMW.
Joi, 18 Iunie 2015 | Industrie

Fostul designer șef de la Bentley ar putea să preia conducerea departamentului stilistic de la Hyundai

Presa internațională anunță o nouă achiziție Hyundai din interiorul concernului Volkswagen. După ce l-au angajat pe omul responsabil de proiectul Audi TT, coreenii l-ar putea lua pe designerul lui Lamborghini Gallardo pentru postul de designer șef al companiei.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Modele noi

Hyundai şi Kia vor merge pe strategii diferite de design

Designerul şef al concernului Hyundai doreşte să schimbe drumurile pe care Hyundai şi Kia le urmează în materie de design, pentru o diferenţiere mai clară a celor două game.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Modele noi

Kia lansează versiunea de 200 CP a lui Procee'd în 2013

Reprezentanţii Kia au confirmat lansarea versiunii de 200 CP a lui Procee'd în 2013. Ulterior, coreenii vor lansa o versiune de serie a conceptului GT.
Marti, 31 Iulie 2012 | Modele noi

Kia Soul primeşte un facelift în 2013

Cei de la Kia au confirmat faptul că Soul va primi un facelift serios în 2013. Modelul va primi grila Tiger Nose şi alte modificări la nivelul caroseriei.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Kia GT Concept ar putea primi versiuni Coupe şi Wagon

Kia GT Concept ar putea deveni rivalul low-cost al lui Audi A5. Potrivit unor surse din cadrul companiei, modelul ar putea primi atât o versiune Coupe, cât şi o versiune Wagon.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | Modele noi

Kia Ray, primul monovolum de segment A al coreenilor

Kia a prezentat un model de oraş destinat exclusiv pieţei din Coreea de Sud. Se numeşte Ray şi debutează în 2012. Motorizările sunt preluate de la Picanto, dar platforma îi aparţine în întregime.
Vineri, 19 August 2011 | FRANKFURT 2011

Kia aduce un concept radical la Frankfurt

Kia va prezenta la Frankfurt un concept deosebit, ce prefigurează noua direcţie de design a constructorul din Coreea de Sud, făurită la studiourile din Frankfurt.

Tag-uri similare

Kia, Salonul Auto Frankfurt, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, modele noi Kia, concept Kia, Peter Schreyer, design Kia, Kia Frankfurt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru