Peter Schreyer

Miercuri, 19 Septembrie 2018 | PARIS 2018

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Kia ProCeed

Kia a adăugat în gama modelului compact Ceed o nouă versiune de caroserie. Inspirată din zona premium, noul model preia numele ProCeed și formele unui Shooting Brake atipic, cu patru portiere.
Luni, 12 Decembrie 2016 | General

Designerul lui Bugatti Chiron a ales să deseneze mașini pentru Genesis, brandul creat de Hyundai pentru a se bate cu BMW și Audi

Hyundai a anunțat oficial că a reușit să îl înregimenteze pe omul care a desenat Bugatti Chiron. El se va ocupa de designul viitoarelor modele Genesis, brandul premium Hyundai.
Joi, 18 Iunie 2015 | Industrie

Fostul designer șef de la Bentley ar putea să preia conducerea departamentului stilistic de la Hyundai

Presa internațională anunță o nouă achiziție Hyundai din interiorul concernului Volkswagen. După ce l-au angajat pe omul responsabil de proiectul Audi TT, coreenii l-ar putea lua pe designerul lui Lamborghini Gallardo pentru postul de designer șef al companiei.
Marti, 06 Mai 2014 | Modele noi

Peter Schreyer: "Kia nu va construi un model sport în următorii ani"

Kia nu va lansa versiuni de serie ale conceptelor GT şi GT4 Stinger în viitorul apropriat, spune Peter Schreyer, designerul şef al companiei.
Luni, 08 Aprilie 2013 | General

Peter Schreyer, designerul Hyundai-Kia: ”Încercăm o diferenţiere ca între VW Golf şi Audi A3”

Peter Schreyer, noul preşedinte al grupului coreean Hyundai-Kia şi omul care răspunde de designul ambelor branduri, a anunţat că vor exista o diferenţiere mai mare între cele două mărci, asemănătoare celei dintre Volkswagen şi Audi.
Sambata, 29 Decembrie 2012 | Industrie

Peter Schreyer a devenit primul preşedinte străin al mărcii Kia

Peter Schreyer, designerul şef al mărcii Kia, a devenit primul străin desemnat preşedinte executiv al mărcii din Coreea de Sud.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Modele noi

Kia lansează versiunea de 200 CP a lui Procee'd în 2013

Reprezentanţii Kia au confirmat lansarea versiunii de 200 CP a lui Procee'd în 2013. Ulterior, coreenii vor lansa o versiune de serie a conceptului GT.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Industrie

Şeful VW Group: "Nu trebuia să-l lăsăm pe Schreyer să plece la Kia"

Ferdinand Piech, şeful Grupului Volkswagen, a recunoscut într-un interviu că regretă plecarea la Kia a lui Peter Schreyer, fostul designer şef al mărcii Audi.
Vineri, 19 August 2011 | FRANKFURT 2011

Kia aduce un concept radical la Frankfurt

Kia va prezenta la Frankfurt un concept deosebit, ce prefigurează noua direcţie de design a constructorul din Coreea de Sud, făurită la studiourile din Frankfurt.
Vineri, 13 Mai 2011 | Autoipoteze

Kia: schiţa viitorului roadster iconic cu două locuri

Kia se pregăteşte să introducă în viitorul apropiat, pe piaţa europeană, un model iconic. Este vorba despre un roadster cu două locuri, care va impresiona prin design.
Marti, 05 Aprilie 2011 | General

Şeful de design Kia: "Vreau un roadster în gamă!"

Linia de modele de care dispune Kia în acest moment s-ar putea îmbogăţi peste doi-trei ani cu un roadster veritabil. "Nu mă las până nu îl văd", spune Peter Schreyer.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Modele noi

Kia caută un nume potrivit pentru urmaşul european al lui Magentis

Kia nu a luat încă o decizie privind numele sub care va fi vândut urmaşul lui Magentis în Europa. Maşina a fost deja lansată în Statele Unite sub numele de Optima.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Decembrie 2009 | Modele noi

Kia Kee de serie va avea tractiune spate si va sosi peste 5 ani

Directorul de design Kia a declarat ca versiunea de serie a conceptului Kee va sosi peste 5 ani si va fi un coupe compact cu propulsie spate, abordabil ca pret.

Tag-uri similare

concept Kia, Peter Schreyer, Kia coupe, Kia Kee, coupe compact Kia, director de design kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru