Şeful de design Kia: "Vreau un roadster în gamă!"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.04.2011
Linia de modele de care dispune Kia în acest moment s-ar putea îmbogăţi peste doi-trei ani cu un roadster veritabil. "Nu mă las până nu îl văd", spune Peter Schreyer.

Peter Schreyer, directorul biroului de design al celor de la Kia, susţine că producătorul sud-coreean va avea la un moment dat un roadster sau un cabriolet în gamă. Nu mă las până când nu vom produce um astfel de model. Înainte de asta, însă, trebuie să ne facem temele şi să înlocuim complet întreaga gamă pe care o avem, susţine Schreyer.

Conform designerului Kia, principala problemă pe care ar avea-o un astfel de model în gama constructorului sud-coreean ar fi faptul că acesta nu poate exista decât dacă aduce profit. "O maşină de acest tip trebuie să facă bani, iar acest lucru nu este deloc uşor", consideră directorul de creaţie al Kia.

Peter Schreyer este omul care a desenat prima generaţie a lui Audi TT, germanul făcând parte anterior din structurile de conducere ale biroului de design Audi. Acesta s-a alăturat echipei Kia în 2006, Schreyer fiind omul care a dictat noua linie de design pe care Kia a mers începând cu Kia Cee'd.

via | Automotive News

Comentarii (6)

  • bai Dexter, faci tu un roadster, dar cine ti-l cumpara?
    29 16
  • Nenea Peter
    De ceva vreme ne tot ameninta nene Peter... Asteptam cu interes.
    5 2
  • Nor coreean
    Kia e producator nord coreean ??
    2 4
  • Roadster
    Arata bine asta: http://www.automarket.ro/stiri/kia-va-crea-un-roadster-cu-doua-locuri-37033.html ;)
    1 1
  • dexter
    greseala in articol
    kia este din Corea de Sud. are sediu la Seul
    1 0
  • leonte
    mai lipseste Dacia sa faca roadster
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru