Kia Soul'ster nu va intra în producţia de serie

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Conceptul Kia Soul'ster, prezentat la Salonul Auto de la Detroit de anul trecut, va mai avea de aşteptat până va intra în producţia de serie din cauza economiei instabile.

Deşi anul trecut existau zvonuri care confirmau intrarea conceptului Kia Soul'ster în producţia de serie, starea instabilă a economiei i-a determinat pe oficialii companiei sud-coreene să renunţe la aceste planuri. Până în prezent, Soul s-a achitat cu bine de îndatoririle sale, oficialii Kia declarând ca nu este încă momentul oportun pentru lansarea unei noi variante a monovolumului.

Orth Hendrick, directorul de producţie Kia, a declarat că o versiunea de serie a lui Soul'ster trebuie dezvoltată pe o platformă nouă, din cauza diferenţelor structurale care apar între Soul şi acesta. Un alt impediment aflat în calea lansării lui Soul’ster este faceliftul lui Soul. Odată cu anul 2012, oficialii Kia vor ca Soul să se împrostpăteze şi să aducă ceva nou în segmentul din care face parte.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Arata excelent!!
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru