Kia Soul'ster, produs in serie?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 09.02.2009
Multumiti de primirea pe care a avut-o conceptul Soulster la Detroit, sefii Kia se gandesc la eventuala versiune de serie.

Esential

124 de cai putere va avea motoru turbodiesel de 1.6 litri de sub capota lui Soul'ster, in cazul in care acesta va fi produs in serie.

Kia Soulster, conceptul pick-up de timp liber dezvaluit de constructorul coreean acum exact o luna, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, ar putea primi unda verde pentru productia de serie. Desi nu existau planuri care sa implice o eventuala versiune de productie a acestuia, modul in care a fost primit Soul'ster de catre public si presa au facut ca sefii Kia sa gandeasca o strategie pe termen lung in privinta acestuia.

"Reactia publicului a fost coplesitoare. In aceste momente analizam situatia, insa este clar pentru toata lumea ca vorbim de un concept care a fost construit astfel incat o eventuala productie a sa in serie sa aiba loc fara prea mari probleme", sustine Alex Fedorak, purtatorul de cuvant Kia.

In cazul in care Kia Soul'ster va deveni model de productie, acesta se va adresa mai ales tinerilor. Vorbim de o masina cu tractiune pe fata, construita pe platforma lui Soul, care va deveni un crossover urban deschis metropolelor de astazi. Conform primelor informatii, sub capota lui Soul'ster ar putea ateriza fie un propulsor de 1.6 litri si 120 CP, fie un turbodiesel de 1.6 litri si 124 CP.

via | MA

Taguri: Detroit, Kia, Soul, Soulster

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru