Kia Sorento

Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Noua Kia Sorento facelift: design exterior revizuit și display curbat pentru interior

Constructorul asiatic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Sorento facelift. SUV-ul a debutat cu un design revizuit și un interior nou.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: Patru stele pentru Honda e, cinci stele pentru Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento

Modelul electric Honda e a primit patru stele în testele Euro NCAP, în timp ce Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento au obținut calificativul maxim de 5 stele. Hyundai i10 a primit doar 3 stele.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Tehnologie

Actuala generație Kia Sorento va fi echipată standard cu noul sistem Multi-Collision Braking: tehnologia ajută la prevenirea coliziunilor secundare

Kia a introdus tehnologia Multi-Collision Braking pe noua generație Sorento. Sistemul de siguranță dezvoltat de producătorul asiatic ajută la evitarea unei coliziuni secundare după impactul inițial, protejând astfel și mai mult pasagerii.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi

Noua generație Kia Sorento include un sistem de parcare autonomă: tehnologia, disponibilă doar pe versiunea diesel

Kia a dezvăluit că noua generație Sorento include un sistem care permite parcarea autonomă inclusiv din exteriorul mașinii. Tehnologia este disponibilă doar pe versiunea diesel a SUV-ului.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Kia Sorento: SUV-ul producătorului asiatic pornește de la aproape 42.800 de euro

Kia Sorento poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului asiatic este disponibil fie cu un motor diesel, fie în versiune hibrid benzină+electric. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 42.769 de euro.
Joi, 07 Mai 2020 | Tehnologie

Kia introduce o versiune îmbunătățită a sistemului pentru monitorizarea unghiului mort: mașinile din trafic sunt afișate pe instrumentarul digital de bord

Kia a pregătit o nouă versiune a sistemului pentru monitorizarea unghiului mort. Mulțumită camerelor video de la nivelul oglinzilor laterale, pe instrumentarul digital de bord vor fi afișate imagini cu vehiculele aflate în unghiul mort. Pentru început, sistemul va fi disponibil pe SUV-ul Sorento.
Luni, 17 Februarie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Kia Sorento: SUV-ul primește îmbunătățiri de design și versiune plug-in hybrid de 265 de cai putere

Kia a publicat primele imagini cu noua generație a SUV-ului Sorento, care primește noutăți de design și o versiune plug-in hybrid.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Schițe oficiale cu viitoarea generație Kia Sorento: asiaticii oferă detalii de exterior, dar și primele imagini cu interiorul noului SUV

Kia a publicat o serie de schițe cu viitoarea generație Sorento. Modelul va fi prezentat la Geneva, iar conform unor surse, clienții vor putea opta și pentru o versiune plug-in hybrid.
Marti, 04 Februarie 2020 | Modele noi

Kia a publicat primele imagini teaser cu viitoarea generație Sorento: SUV-ul producătorului asiatic va avea o platformă nouă și va fi prezentat la Geneva

Kia a publicat primele schițe cu viitoarea generație Sorento, model pe care îl vom vedea în premieră în 3 martie. Conform producătorului asiatic, Sorento va miza pe o platformă nouă și va fi disponibil și în versiuni hibrid.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Kia pregătește o lansare pentru Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie: constructorul ar putea prezenta noua generație Sorento

Kia a confirmat că pregătește o lansare pentru Salonul Auto de la Los Angeles care va începe în 18 noiembrie. Cel mai probabil, constructorul asiatic va prezenta o nouă generație Sorento.
Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte

Kia Sorento facelift va beneficia de o versiune GT Line și de noua transmisie automată în opt trepte pentru motorul diesel de 2.2 litri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Masini autonome

Exerciţiu de imaginaţie: cum ar arăta maşinile Kia dacă ar fi autonome

Kia şi-a imaginat cum ar arăta modelele Niro, Sorento, Soul şi Sedona dacă ar avea funcţii autonome şi ar fi dedicate artiştilor şi oamenilor de afaceri.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Marti, 03 Februarie 2015 | General

VIDEO: Reclamele auto de la Super Bowl 2015

Automarket a adunat pentru voi reclamele auto de la Super Bowl. Și în acest an, evenimentul sportiv american a atras atenția constructorilor auto. Toți producătorii s-au întrecut în spoturi inteligente și amuzante.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | General

Kia Sorento X-car, elementul de legătură dintre filmul X-Men şi tenismenul Rafael Nadal

Kia a dezvăluit conceptul Sorento X-Car, dezvoltat pentru a susţine lansarea filmului X-Men, dar şi pentru a promova neconvenţional noua generaţie a SUV-ului cu ocazia Australian Open 2015.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Modele noi

PARIS 2014 LIVE: Kia Sorento: SUV-ul coreean ajunge la a treia generaţie

Generaţia cu numărul trei a SUV-ului coreean Kia Sorento a fost oficial dezvăluită. Modelul asiatic adoptă un design nou, evoluat, o listă de dotări generoasă şi vine în Europa cu numai două motoare.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Premierele Kia la Paris: noul Sorento, Rio şi Venga facelift

Kia va expune în cadrul Salonului Auto de la Paris versiunea europeană a noii generaţii Sorento. Alături de noul SUV vor fi şi facelifturile lui Rio şi Venga.

Tag-uri similare

vanzari, Kia, Salon Auto, Geneva, Frankfurt, Salonul Auto Geneva, Salonul Auto Frankfurt, Geneva 2010, Kia Sorento, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru