Kia a publicat primele imagini teaser cu viitoarea generație Sorento: SUV-ul producătorului asiatic va avea o platformă nouă și va fi prezentat la Geneva

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat primele schițe cu viitoarea generație Sorento, model pe care îl vom vedea în premieră în 3 martie. Conform producătorului asiatic, Sorento va miza pe o platformă nouă și va fi disponibil și în versiuni hibrid.

Kia se pregătește să înlocuiască actualul Sorento. Noua generație a SUV-ului asiatic va fi prezentată oficial în 3 martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Pentru a menține treaz interesul fanilor, Kia a publicat două imagini teaser cu viitoarea generație Sorento. Din punct de vedere estetic, designerii care au lucrat la dezvoltarea noului Sorento propun o grilă frontală modificată, faruri noi cu o semnătură luminoasă restilizată și spoilere ușor retușate. Stopurile vor primi un design complet nou, iar aripa spate va miza pe o formă îmbunătățită.

Conform reprezentanților Kia, viitoarea generație Sorento va utiliza o platformă nouă, iar spațiul oferit la interior va crește considerabil. Tot la interior, producătorul asiatic a pregătit o mulțime de noutăți, Sorento urmând să integreze un sistem modern de infotainment și tehnologii de asistare. Pe lista îmbunătățirilor, Kia trece și un pachet nou de sisteme de siguranță.

Oficialii Kia spun că odată cu noua generație, Sorento va putea fi comandat și cu sisteme hibrid de propulsie.

Pentru moment, reprezentanții companiei nu oferă detalii despre motorizările hibrid pregătite.

În acest moment, Kia are în gamă mai multe versiuni cu sisteme hibrid. Pentru Sportage, asiaticii folosesc un sistem mild-hybrid la 48V utilizat împreună cu motorul diesel de 1.6 litri, în timp ce Niro poate fi comandat atât într-o versiune hibrid, cât și într-o variantă plug-in hybrid.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru