Sorento

Joi, 20 August 2020 | Modele noi

Noua generație Kia Sorento include un sistem de parcare autonomă: tehnologia, disponibilă doar pe versiunea diesel

Kia a dezvăluit că noua generație Sorento include un sistem care permite parcarea autonomă inclusiv din exteriorul mașinii. Tehnologia este disponibilă doar pe versiunea diesel a SUV-ului.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Kia Sorento: SUV-ul producătorului asiatic pornește de la aproape 42.800 de euro

Kia Sorento poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului asiatic este disponibil fie cu un motor diesel, fie în versiune hibrid benzină+electric. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 42.769 de euro.
Joi, 09 Iulie 2020 | Industrie

Kia a început producția pentru noua generație Sorento: primele exemplare Sorento Hybrid vor ajunge în Europa

Kia a anunțat startul producției pentru noua generație Sorento la uzina din Hwasung, în Coreea de Sud. Constructorul susține că primele exemplare Sorento Hybrid vor fi livrate clienților din Europa.
Luni, 17 Februarie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Kia Sorento: SUV-ul primește îmbunătățiri de design și versiune plug-in hybrid de 265 de cai putere

Kia a publicat primele imagini cu noua generație a SUV-ului Sorento, care primește noutăți de design și o versiune plug-in hybrid.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Schițe oficiale cu viitoarea generație Kia Sorento: asiaticii oferă detalii de exterior, dar și primele imagini cu interiorul noului SUV

Kia a publicat o serie de schițe cu viitoarea generație Sorento. Modelul va fi prezentat la Geneva, iar conform unor surse, clienții vor putea opta și pentru o versiune plug-in hybrid.
Marti, 04 Februarie 2020 | Modele noi

Kia a publicat primele imagini teaser cu viitoarea generație Sorento: SUV-ul producătorului asiatic va avea o platformă nouă și va fi prezentat la Geneva

Kia a publicat primele schițe cu viitoarea generație Sorento, model pe care îl vom vedea în premieră în 3 martie. Conform producătorului asiatic, Sorento va miza pe o platformă nouă și va fi disponibil și în versiuni hibrid.
Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte

Kia Sorento facelift va beneficia de o versiune GT Line și de noua transmisie automată în opt trepte pentru motorul diesel de 2.2 litri.
Luni, 11 August 2014 | PARIS 2014

Kia Sorento 2014: primele fotografii cu noua generaţie a SUV-ului sud-coreean

Cel mai mare model din gama europeană Kia trece pe la estetician şi adună modificări structurale importante odată cu noua generaţie. Avem astăzi primele fotografii ale evoluţiei modelului coreean.
Luni, 18 Iunie 2012 | Modele noi

Kia Sorento facelift - primele imagini

Kia i-a aplicat lui Sorento un facelift serios. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Paris şi urmează să fie disponibil pe piaţa din Europa până la sfârşitul anului curent.
Miercuri, 01 Februarie 2012 | Advertorial

(P) Promoţie Kia Sorento: reduceri din stoc de până la 4200 de euro

Importatorul Kia în România oferă o promoţie specială pentru exemplarele Sorento aflate pe stoc. Reducerile merg până la 4200 de euro din preţul normal de listă.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Industrie

Şeful Kia a demisionat din cauza recall-ului pentru Sorento şi Soul

Ruşinat de recall-ul pe care marca pe care o conduce tocmai l-a anunţat, şeful Kia Motors a demisionat. Rechemarea în service afecta în jur de 35.000 de unităţi.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Siguranta

Kia face un recall pentru Soul şi Sorento

Peste 35.000 de unităţi Kia Soul şi Sorento vor fi rechemate în service pentru o problemă la instalaţia electrică a portierelor. Doar 20 de unităţi Soul sunt afectate în România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini ale noului Kia Sportage

Kia a prezentat primele imagini ale noului Sportage. Debutul public al acestui model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Tehnologie

OFICIAL: Kia a prezentat sistemul multimedia dezvoltat alaturi de Microsoft

Sorento va fi primul model al constructorului sud-coreean Kia care va beneficia de noul sistem UVO, dezvoltat impreuna cu americanii de la Microsoft. Acest sistem de infotainment debuteaza in vara acestui an, alaturi de Sorento.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Industrie

Vanzarile Kia au crescut cu 40.4% la nivel global

Kia a inregistrat o crestere de 40.4% a vanzarilor la nivel global in decursul lunii septembrie. Constructorul sud-coreean a vandut 155.223 unitati in lume in septembrie.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Intern

Fanii Kia din Romania intra in Cartea Recordurilor: 226 de masini in coloana

Peste 200 de posesori de Kia s-au adunat in cadrul primei coloane organizate de automobile Kia din lume. Dupa infiintarea categoriei speciale din cartea Guinness World Records, pasionatii de Kia au incercat sa stabileasca un record.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Industrie

Kia pregateste versiuni diesel-hibride si electrice

Kia intentioneaza sa patrunda cu curaj pe segmentul vehiculelor hibride si electrice in urmatorii ani. Constructorul coreean pregateste o versiune de serie a trenului de rulare regasit pe Sorento hibrid.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Standurile Hyundai si Kia, facelifturi si concepte noi

Standurile coreenilor au bifat o multime de premiere. Fie ca a fost vorba de generatii noi, de banale facelifturi sau de concepte ecologice, Hyundai si Kia au reusit sa atraga blitz-urile jurnalistilor
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

Kia Sorento hibrid debuteaza la Frankfurt

Kia va aduce la Frankfurt si o versiune concept a modelului Sorento, echipat cu un tren de rulare hibrid. Valoarea totala a emisiilor va fi de numai 119 g/km.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Industrie

Kia vine la Frankfurt cu gama EcoDynamics

Kia va prezenta noua sa gama ecologica la Salonul Auto de la Frankfurt, alaturi de noile Forte LPI Hybrid, Cee'd facelift, Venga si Sorento.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Toyota, Dacia, Citroen, Hyundai, Honda, Volvo, Skoda, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru