FRANKFURT LIVE: Standurile Hyundai si Kia, facelifturi si concepte noi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Standurile coreenilor au bifat o multime de premiere. Fie ca a fost vorba de generatii noi, de banale facelifturi sau de concepte ecologice, Hyundai si Kia au reusit sa atraga blitz-urile jurnalistilor

Hyundai s-a pregatit constiincios pentru editia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt, Coreenii au expus faceliftul unui model foarte popular chiar si la noi, mai exact Santa Fe, dar nu au lasat deoparte nici studiile de design futuriste, dezvaluind conceptul ix-Metro. Vedeta standului a fost insa ix35, urmasul actualului Tucson care a fost apreciat pentru liniile indraznete.

Fratii de concern nu se puteau lasa mai prejos. Kia a scos asul din maneca, mai exact faceliftul popularului Cee'd si la pozitionat alaturi de un model complet nou in gama, destinat sa atraga publicul tanar: Venga. Fanii SUV-urilor nu au fost uitati, Kia incercand sa multumeasca pe toata lumea cu noua generatie a modelului Sorento. Nu a lipsit nici vedeta verde a standului, versiunea EcoDynamics a compactei Cee'd.

Comentarii (5)

  • anti "chinezisme"
    Tipic kia
    pe usi avem tot butoane grosolane, iar bordul este kitschos
    3 3
  • @anti "chinezisme"
    Si in Romania avem prosti care comenteaza.
    4 0
  • sau...
    sau posesori de rolls royce cu butoane din ala ne grosolane si inovator si unic...

    tipic romanesc...
    3 2
  • vasili
    uai si ghini arata uai
    celi mai tari masini din lumi
    2 2
  • @gtrazvan
    si din nefericire avem si prosti cu kia ceed (ca tine asa)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru