Viziteaza virtual standul Renault de la Frankfurt!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 23.09.2009
Vrei sa vezi de aproape noile Fluence si Megane RS? Renault iti pune la dispozitie o aplicatie prin care poti sa vizitezi virtual standul sau de la Frankfurt.

Francezii de la Renault au "inventat" o solutie inedita pentru ca fanii marcii care nu pot fi prezenti la standul de la Salonul din Frankfurt sa vada totusi premierele mondiale pe care producatorul din Hexagon le-a pregatit pentru cel mai important eveniment auto european al toamnei. Astfel, pe site-ul sau oficial, Renault va da ocazia sa va jucati cu imagini panoramice din interiorul standului, cateva click-uri punandu-va fata in fata cu marile noutati ale constructorului francez.

Imaginile de foarte buna calitate sunt insotite de un fundal sonor asemanator zgomotului specific de salon auto, naivigarea printre exponatele standului fiind realizata astfel incat cei neobisnuiti cu un eveniment de asemenea importanta sa poata sa "simta" cu adevarat atmosfera de la Frankfurt.

Printre cele mai importante modele pe care le veti putea urmari in aplicatia Renault se numara noul Fluence (urmasul lui Megane Sedan), noua gama RS a francezilor (Twingo, Clio si Megane), dar si suita de patru concepte din gama Zero Emissions (Zoe, Twizy, Kangoo si Fluence), cea care va sta la baza viitoarei linii de modele 100% electrice ale celor de la Renault.

CLICK AICI pentru a vizita virtual standul Renault de la Frankfurt.

Comentarii (3)

  • Chiar e prea tare! :)) Imi place :)

    http://www.renault.com/en/vehicules/pages/visite-virtuelle-francfort-2009.aspx
    10 0
  • bogdan
    dovada, ca se poate si altfel
    Poate la GENEVA vor avea si cei de la DACIA , ceva similar.
    LA mai mare !
    7 1
  • DADADADA
    Allez Renault ! Kiar imi place !
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru