Kia vine la Frankfurt cu gama EcoDynamics

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.09.2009
Kia va prezenta noua sa gama ecologica la Salonul Auto de la Frankfurt, alaturi de noile Forte LPI Hybrid, Cee'd facelift, Venga si Sorento.

Coreenii de la Kia vor prezenta noua lor gama EcoDynamics la Salonul Auto de la Frankfurt. Alaturi de aceasta, Kia prezinta si noile Venga, Cee’d facelift, Sorento si Forte LPI Hybrid. Kia Forte LPI Hybrid este la prima aparitie europeana, si este un model care a fost lansat in urma cu doua luni pe piata din Coreea de Sud. Linia EcoDynamics este raspunsul Kia la initiativa ecologica a producatorilor de automobile din lume.

Modelele Kia EcoDynamics sunt echipate cu sistemul stop and go ISG, precum si cu anumite elemente aerodinamice, care au scopul de a oferi un coeficient aerodinamic mai bun. Cel mai bun exemplu al viitoarei game EcoDynamics este noul Forte LPI Hybrid, care beneficiaza de o instalatie GPL din fabrica si este totusi un hibrid. Pentru moment, oficialii Kia nu au dezvaluit informatii suplimentare despre acest model.

"Prezenta Kia la Frankfurt va insemna cinci premiere incitante si va sublinia designul stilat, solutiile tehnice creative si calitatea produselor Kia, pe care lumea va avea posibilitatea sa le vada si sa le incerce.

Chiar in conditiile economice actuale, produsele Kia si-au pastrat atractivitatea, ceea ce ne-a permis sa ne crestem cota de piata pe multe piete. Sunt increzator ca anul viitor in Europa, noul Venga, noul cee’d si foarte noul Sorento vor inregistra vanzari spectaculoase si vor atrage multi oameni catre brandul nostru”, a declarat Hyoung-Keun Lee, noul presedinte al Kia Motors Corporation.

Via | Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru