Vanzarile Kia au crescut cu 40.4% la nivel global

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.10.2009
Kia a inregistrat o crestere de 40.4% a vanzarilor la nivel global in decursul lunii septembrie. Constructorul sud-coreean a vandut 155.223 unitati in lume in septembrie.

Kia a sfidat conditiile economice mondiale prin inregistrarea unei cresteri de vanzari de 40.4% la nivel mondial. In luna septembrie, Kia a vandut 155.223 de unitati in toate regiunile pe care activeaza, incluzand China, America de Nord si Europa. Odata cu noile lansari de la Frankfurt, Kia ar putea sa inregistreze in continuare cresteri ale vanzarilor, sau vanzari la nivelul actual.

Dupa cum stiti, Kia a lansat noul Sorento la Salonul Auto de la Frankfurt, alaturi de facelift-ul modelului Cee’d. Alaturi de acestea, constructorul coreean a prezentat si noul sau mini-MPV, intitulat Venga, bazat pe conceptul no3. Atractia consumatorului pentru modelele proaspat lansate ar putea fi un lucru extrem de pozitiv pentru cei de la Kia, deoarece marca a venit cu o serie de premiere la Frankfurt, care au fost deja lansate pe anumite piete si urmeaza sa vina si in Romania.

Desi vanzarile crescute ale celor de la Kia au fost bazate pe primele de casare oferite in unele state, oficialii marcii sud-coreene au anuntat ca au o strategie de piata care va continua cu succes in urmatorii ani. Alaturi de Kia, brand-ul mama Hyundai a inregistrat si el cresteri ale vanzarilor in perioada aceasta.

Totodata, Kia marcheaza si un nivel record al cotei de piata din Marea Britanie, care a ajuns la 2.66%, prag record pentru constructorul coreean.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (4)

  • Maneaua din capu tau
    Hai America!
    0 2
  • se vede ca e criza, masinile ieftine se vand tot mai bine. Repet: masinile ieftine!
    1 0
  • Raul, ce masina scumpa conduci? Repet : masina scumpa!
    0 0
  • Conduc un "hundai" na ti-e ciuda?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru