Kia Sorento

Joi, 28 August 2014 | Economic

Kia vrea să vândă 270.000 de unităţi ale noului Sorento în 2015

A treia generaţie Kia Sorento se pregăteşte de lansarea sa pe piaţa din Europa şi Statele Unite. Modelul 4x4 este aşteptat să aducă volume importante în 2015, anul în care va ajunge pe piaţă.
Luni, 11 August 2014 | PARIS 2014

Kia Sorento 2014: primele fotografii cu noua generaţie a SUV-ului sud-coreean

Cel mai mare model din gama europeană Kia trece pe la estetician şi adună modificări structurale importante odată cu noua generaţie. Avem astăzi primele fotografii ale evoluţiei modelului coreean.
Marti, 05 August 2014 | Modele noi

Kia Sorento: prima schiţă care dezvăluie interiorul noii generaţii

Kia a dezvăluit o nouă schiţă a viitoarei generaţii Sorento. De această dată imaginea trădează interiorul SUV-ului coreean, programat să îşi facă apariţia publică în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Kia Sorento - primele schiţe dezvăluie designul celei de a treia generaţii

Kia a dezvăluit astăzi două imagini teaser ale viitorului Sorento. A treia generaţie a modelului coreean va fi dezvăluită complet în august şi va debuta apoi la Salonul de la Paris.
Marti, 22 Iulie 2014 | PARIS 2014

Kia Sorento: primele schiţe trădează designul noii generaţii

Kia va prezenta în toamna acestui an noua generaţie a modelului Sorento. Designul SUV-ului coreean a fost deja trădat de o serie de schiţe.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Industrie

Kia recheamă în service 1000 de maşini vândute în România

Kia a anunţat astăzi că va rechema în service aproximativ 1000 de unităţi Sorento, Sportage, Soul şi Carens vândute în România. Maşinile pot prezenta probleme la aprinderea corectă a luminilor de frână.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Luni, 08 Octombrie 2012 | Modele noi

Kia Sorento facelift - primele imagini şi informaţii

Kia a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Sorento facelift. SUV-ul coreean primeşte o faţă nouă, motoare mai eficiente şi câteva modificări mecanice.
Marti, 28 August 2012 | O lume nebuna

SUA: Un Kia Sorento a rulat 95 de km cu acceleraţia blocată la 193 km/h

O americancă a scăpată teafără după ce maşina sa, un Kia Sorento, a rulat 95 de kilometri cu o viteză de 193 de km/h, din cauza blocării pedalei de acceleraţie.
Luni, 18 Iunie 2012 | Modele noi

Kia Sorento facelift - primele imagini

Kia i-a aplicat lui Sorento un facelift serios. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Paris şi urmează să fie disponibil pe piaţa din Europa până la sfârşitul anului curent.
Miercuri, 01 Februarie 2012 | Advertorial

(P) Promoţie Kia Sorento: reduceri din stoc de până la 4200 de euro

Importatorul Kia în România oferă o promoţie specială pentru exemplarele Sorento aflate pe stoc. Reducerile merg până la 4200 de euro din preţul normal de listă.
Marti, 14 Iunie 2011 | Premii auto

Automarket a fost în juriul concursului de off-road "Cel mai 4x4"

Mitsubishi ASX, Volkswagen Amarok, Volvo XC60 şi Land Rover Discovery sunt câştigătorii ediţiei de anul acesta a concursului "Cel mai 4x4".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 24 Martie 2011 | Industrie

Kia sărbătoreşte 10 milioane de maşini exportate din Coreea de Sud

De la 10 maşini exportate în 1975, Kia a ajuns în 2010 la aproape un milion de unităţi trimise din Coreea de Sud înspre pieţele pe care marca e prezentă. Totalul a atins azi zece milioane.
Sambata, 12 Martie 2011 | Economic

Kia obţine în februarie o creştere a vânzărilor de 18.5%

Luna februarie a reprezentat pentru sud-coreenii de la Kia o perioadă buna din punct de vedere a vânzărilor, aceştia reuşind să obţină o creştere cu 18.5 procente.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Economic

Kia vrea să vândă în acest an 2.1 milioane de maşini

Kia şi-a revizuit ţinta de vânzări pentru anul acesta, după ce a înregistrat creşteri mari pe piaţa din Europa şi SUA. Coreenii îşi propun să livreze în 2010 un total de 2.1 milioane de maşini.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Industrie

Şeful Kia a demisionat din cauza recall-ului pentru Sorento şi Soul

Ruşinat de recall-ul pe care marca pe care o conduce tocmai l-a anunţat, şeful Kia Motors a demisionat. Rechemarea în service afecta în jur de 35.000 de unităţi.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Siguranta

Kia face un recall pentru Soul şi Sorento

Peste 35.000 de unităţi Kia Soul şi Sorento vor fi rechemate în service pentru o problemă la instalaţia electrică a portierelor. Doar 20 de unităţi Soul sunt afectate în România.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Kia Sorento, in lumina reflectoarelor

Noua generatie Kia Sorento a reusit sa lumineze standul marcii coreene, care la aceasta editie a Salonului Auto de la Geneva s-a plasat langa Mercedes si BMW.
Sambata, 06 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Spot interesant pentru Kia Sorento la Super Bowl

Finala Campionatului de fotbal american din SUA (NFL) este ocazia Kia de a demonstra ca si capitolul promovare este privit cu interes in birourile coreenilor.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Tehnologie

OFICIAL: Kia a prezentat sistemul multimedia dezvoltat alaturi de Microsoft

Sorento va fi primul model al constructorului sud-coreean Kia care va beneficia de noul sistem UVO, dezvoltat impreuna cu americanii de la Microsoft. Acest sistem de infotainment debuteaza in vara acestui an, alaturi de Sorento.

Tag-uri similare

vanzari, Kia, Salon Auto, Geneva, Frankfurt, Salonul Auto Geneva, Salonul Auto Frankfurt, Geneva 2010, Kia Sorento, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru