Kia vrea să vândă în acest an 2.1 milioane de maşini

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.12.2010
Kia şi-a revizuit ţinta de vânzări pentru anul acesta, după ce a înregistrat creşteri mari pe piaţa din Europa şi SUA. Coreenii îşi propun să livreze în 2010 un total de 2.1 milioane de maşini.

Esential

2.1 milioane de unităţi speră să vândă Kia până la sfârşitula cestui an.
1.5 milioane de maşini a vândut Kia în 2009.

Kia s-a bucurat de o evoluţie foarte bună a vânzărilor de anul acesta, lucru care a adus o doză de optimism chiar şi la nivelul conducerii. Impulsionaţi de cifrele înregistrate până în luna noiembrie, dar şi de cererea mare pentru modelele Venga şi Sportage, oficialii Kia au decis să revizuiască targetul de vânzări pentru anul acesta.

Coreenii vor să livreze anul acesta o cifră record de automobile, de 2.1 milioane, cu mult peste ceea ce îşi propuseseră iniţial, 1.94 milioane, şi cu mult peste ceea ce reuşiseră anul trecut, 1.5 milioane. Creşterea cu aproximativ 37 de procente, estimată pentru anul acesta, este garantată de primirea foarte bună a modelelor Venga şi Sportage pe piaţa europeană, dar şi de SUV-ul Sorento, care atrage tot mai mulţi clienţi pe piaţa din Statele Unite.

În primele 11 luni ale acestui an, Kia a înregistrat o creştere de 4% pe piaţa europeană, reuşind să vândă 241.658 de automobile. Mai mult decât atât, Kia a reuşit să îşi mărească cota de piaţă dincolo de Ocean.

via | automotivenews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru