Kia Venga

Miercuri, 21 Iunie 2017 | General

Încă un monovolum cade pradă SUV-urilor: Kia Venga nu va primi o nouă generație

Kia intenționează să renunțe treptat la producția monovolumului Venga ca urmare a popularității SUV-urilor, mai ales că sud-coreenii au lansat noul Stonic.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | Industrie

Când a trecut timpul? Kia sărbătorește 10 ani de producție europeană în Slovacia

Luna decembrie este una a sărbătorii la Kia. Asta pentru că producătorul sud-coreean împlinește 10 ani de producție europeană și tot 10 ani de la lansarea lui Cee'd, primul model 100% european în gama mărcii.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Premierele Kia la Paris: noul Sorento, Rio şi Venga facelift

Kia va expune în cadrul Salonului Auto de la Paris versiunea europeană a noii generaţii Sorento. Alături de noul SUV vor fi şi facelifturile lui Rio şi Venga.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Siguranta

Lista celor mai sigure modele testate de EuroNCAP în 2010

EuroNCAP a publicat o listă cu cele mai sigure maşini testate în decursul anului trecut. DIn 29 de modele testate doar 65% au reuşit să obţină cinci stele.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Economic

Kia vrea să vândă în acest an 2.1 milioane de maşini

Kia şi-a revizuit ţinta de vânzări pentru anul acesta, după ce a înregistrat creşteri mari pe piaţa din Europa şi SUA. Coreenii îşi propun să livreze în 2010 un total de 2.1 milioane de maşini.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Marti, 24 August 2010 | Modele noi

Kia Venga va avea un frate la Hyundai

Hyundai va lansa o versiune proprie a lui Kia Venga în cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul nu are încă un nume.
Luni, 14 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Hyundai testează noul ic25

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu versiunea Hyundai a lui Kia Venga - un model pe nume ic25. Acesta ar putea să debuteze la Salonul Auto de la Paris din acest an.
Joi, 04 Martie 2010 | Siguranta

Dezamagire la EuroNCAP: Un singur model de cinci stele - Toyota Verso

Ultima sesiune de teste EuroNCAP a marcat o serie de rezultate dezamagitoare. Seat Exeo, Nissan Cube si Kia Venga au pbtinut patru stele iar codasul Citroen Nemo doar trei. Motive de lauda are doar Toyota Verso cu cinci stele.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Kia a prezentat primul sau model electric la Geneva: Venga EV Concept

Kia a prezentat primul sau vehicul electric la Geneva. Modelul este bazat pe Venga, dezvolta 109 CP si 280 Nm si are o autonomie de 180 km. Din pacate, acesta este inca in stadiul de concept.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Industrie

Toate modelele Kia vor avea o garantie de 7 ani

Kia a anuntat oficial extinderea garantiei de 7 ani sau 150.000 de kilometri tuturor modelelor din gama, inclusiv noilor veniti: Soul, Sorento si Venga.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Hyundai vine la Geneva cu i20 MPV, bazat pe Venga

Hyundai ar putea lansa in cadrul Salonului Auto de la Geneva o varianta MPV a modelului i20, bazata pe fratele de concern Kia Venga, dezvaluit in toamna la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Octombrie 2009 | Modele noi

Primele imagini ale noului Kia Rio facelift

Primele imagini ale faceliftului operat de Kia pe modelul Rio au aparut deja in presa internationala. Modelul coreean va prelua nou linia de design promovata de Cee'd si Sorento.

Tag-uri similare

Kia, Salon Auto, Concept, Salonul Auto Geneva, vehicule electrice, Geneva 2010, EuroNCAP, Hyundai i20, Kia Sorento, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru