Toate modelele Kia vor avea o garantie de 7 ani

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Kia a anuntat oficial extinderea garantiei de 7 ani sau 150.000 de kilometri tuturor modelelor din gama, inclusiv noilor veniti: Soul, Sorento si Venga.

In aceste vremuri tulburi, dominate de incertitudine pe piata auto, constructorii mondiali recurg la diferite metode de atragere a publicului. Kia a luat de curand masuri in acest sens, coreenii anuntand intr-un comunicat oficial ca isi vor extinde garantia pentru toate modelele din gama.

Astfel, cei 7 ani sau 150.000 de km vor fi aplicati intregii game, de la mezinul Picanto si pana la nou venitii Venga si Soul si Sorento. Decizia va fi pusa in aplicare odata cu primele exemplare vandute in 2010.

Desi pare sa fi zguduit rau concurenta pe piata din Europa, majoritatea rivalilor Kia oferind doar 3 ani garantie, propunerea coreenilor pentru Batranul Continent este inferioara celei regasite in Statele Unite. Acolo, Kia ofera o garantie de 10 ani sau 160.000 de km.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • Autogreen
    sasa@dujheude.com
    Dumnezeu sa te fereasca de garantia Kia. Bani dati aiurea pe revizii. Preturi de cateva ori mai mari pentru revizii decat intr-un service obisnuit si multe alte vrajeli. Platesti cu varf si indesat pentru garantia asta.
    12 6
  • Autogreen
    George
    Deunde ai scos-o tu pe asta cu reviziile? Reviziile sunt mai ieftine ca la majoritatea concurentilor de pe piata (de ex la Ceed mai ieftin la la Focus, 308, Megane). Eu am un Ceed si garantia chiar functioneaza inclusiv pentru suspensii (telescoape de exemplu).
    4 5
  • madman
    si eu am kia cee'd si sunt de accord cu george...mai bine de atat nu ai cum sa gasesti(clasa compacta de ex)
    3 4
  • @autogreen da asa e .si e normal cu cat extinde perioada de garantie cu atat castiga firma mai mult e o teapa pe care o inghit multi.asa a fost si cu loganul stiu pe cineva care efectiv a renuntat la garantie ...
    2 4
  • garantie kia...
    sunt posesor de kia ceed.
    prima revizie la 1 an - 390 ron. a doua revizie la 2 ani 660.
    mi se par preturi decente (cu consumabilele lor)
    mi`au schimbat pe garantie bieletel antiruliu - stricate dn vina mea - de fapt de la gropile din tara noastra draga.
    cu mine cel putin s`au purtat la service exemplar, nu am avut nici o clipa senzatia ca vor sa ma fure...
    5 2
  • bila alba
    Recunosc, am avut o parere preconceputa despre KIA. Ziceam ca sunt niste aberatii coreene. Insa iarna asta am facut un drum lung ( Bucuresti - Pasul Tihuta si retur ) cu un Sorento si pot sa spun ca am fost foarte multumit. A fost confortabila, puternica stabila, economica si cand am dat de zapada am lasat pe multi in urma. Prin urmare cred ca urmatoarea masina va fi o KIA, ori c'eed ori Sportage ( in functie de buget , Sorento e peste puterea mea financiara). Sfatul meu este sa nu judecati apriori o masina sau o marca pentru ca o sa aveti surprize.
    3 2
  • garantie
    am un ceed di 2008 si cam huruie pe fata. ce intra in garantie?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru