Hyundai vine la Geneva cu i20 MPV, bazat pe Venga

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.10.2009
Hyundai ar putea lansa in cadrul Salonului Auto de la Geneva o varianta MPV a modelului i20, bazata pe fratele de concern Kia Venga, dezvaluit in toamna la Frankfurt.

Hyundai se pare ca vrea sa profite de pe urma succesului obtinut de Kia cu noul Venga, in aceasta toamna la Frankfurt, si pune la cale o varianta MPV a propriului sau i20. Potrivit unor surse neoficiale, coreenii vor sa lanseze noua varianta de caroserie a sub-compactei in cadrul editiei de anul viitor a Salonului Auto de la Geneva.

Noul i20 MPV nu va fi decat o versiune restilizata, in partea frontala, a actualului Kia Venga, ceea ce inseamna ca speculatiile legate de o versiune de serie a conceptului ix-Metro si o preluare a detaliilor de design nu se vor adeveri. Conceptul va ramane se pare doar la acest stadiu.

Daca zvonurile se vor confirma in urmatoarele luni, inseamna ca si gama de motorizari va fi imprumutata de la Venga, ceea ce inseamna ca vom vedea pe fratele de concern doua versiuni pe benzina de 1.4 litri 90 de cai si 1.6 litri 125 de cai, precum si doua dieseluri, unul de 1.4 litri si 90 de cai si unul de 1.6 litri si 128 de cai. Nu vor lipsi probabil nici versiuni Start-stop, botezate de Hyundai Blue-Drive.

via | AutoWeek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru