Kia Sportage

Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Industrie

Kia desface șampania: Sportage împlinește 30 de ani de la debut

Kia marchează a 30-a aniversare a modelului Sportage. De-a lungul celor 5 generații, SUV-ul a fost comercializat în peste 7 milioane de exemplare, la nivel global.
Joi, 20 Iulie 2023 | Modele noi

Ediție aniversară pentru Kia Sportage: accente negre și interior verde

Kia a lansat oficial o ediție aniversară pentru SUV-ul său popular Sportage. Noua ediție, botezată 30th Anniversary Edition, marchează 3 decenii de la debutul inițial al modelului, iar aceasta primește câteva elemente vizuale exclusive la exterior și la interior.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noul Kia Sportage pentru Europa debutează cu motorizări hibrid, PHEV și diesel

Constructorul asiatic a publicat primele imagini și informații despre versiunea europeană a noului Sportage. Aceasta va fi prezentată public în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Miercuri, 25 August 2021 | Industrie

Kia va prezenta versiunea europeană a lui Sportage pe 1 septembrie

Kia anunță că prezentarea versiunii europene a modelului Sportage va avea loc în data de 1 septembrie.
Marti, 06 Iulie 2021 | Modele noi

Noua Kia Sportage: diesel nou de 186 CP, urmat de versiuni hibrid și PHEV

Kia a publicat câteva detalii tehnice ale noii generații Sportage. Versiunea dedicată publicului european va debuta în luna septembrie, iar debutul comercial este programat pentru anul curent.
Marti, 08 Iunie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noua Kia Sportage debutează cu design exterior îndrăzneț și interior care preia tehnologia lui EV6

Kia a publicat primele informații și imagini cu cea de-a cincea generație Sportage. Versiunea destinată pieței din Europa va fi lansată în luna septembrie.
Luni, 31 Mai 2021 | Modele noi

Kia a publicat primele imagini cu viitorul Sportage. Interiorul preia tehnologia electricului EV6

Constructorul sud-coreean a publicat trei imagini teaser cu viitoarea generație Sportage. Acestea dezvăluie un design exterior complet nou pentru acest model și un bord inspirat de electricul EV6.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Kia Sportage: versiune plug-in hybrid și debut programat pentru aprilie 2021

Noua generație Kia Sportage va fi prezentată oficial în aprilie 2021, conform unor surse apropiate companiei. SUV-ul va adopta un stil nou de design și va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Kia Sportage Edition 25: versiune specială la 25 de ani de la lansarea SUV-ului compact

Kia Sportage împlinește în acest an 25 de ani de la lansarea pe piață, ocazie cu care constructorul asiatic a pregătit o ediție specială Edition 25.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Intern

Kia Sportage facelift este disponbil și în România: start de la 18.700 de euro

Kia Sportage facelift poate fi comandat și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune are un preț de pornire de 18.663 de euro. SUV-ul constructorului asiatic va fi oferit și cu o motorizare Mild Hybrid cu motor diesel de 2.0 litri și acumulator la 48V.
Marti, 15 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Kia va lansa un nou sistem de propulsie micro-hibrid cu motor diesel și acumulator de 48V: sistemul va fi montat prima dată pe Kia Sportage

Kia Motors va introduce primul său sistem de propulsie micro-hibrid cu motor diesel și un acumulator de 48 de volți, în a doua jumătate a acestui an. Primul model care va beneficia de noul sistem este Kia Sportage.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Modele noi

Noi detalii despre Kia Sportage facelift: SUV-ul ar putea primi noul motor diesel de 1.6 litri și 133 de cai putere introdus pe Tucson

Kia Sportage facelift va primi versiuni micro-hibride, dar și un nou motor diesel de 1.6 litri în versiuni de 115 CP și 133 CP introdus recent și pe Hyundai Tucson facelift, potrivit unor informații neoficiale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Martie 2018 | Economic

Kia aniversează 3 milioane de mașini produse în Europa: Sportage și Cee'd sunt principalele modele fabricate la uzină din Slovacia

Kia a anunțat că a produs 3 milioane de mașini la uzina pe care o deține în Slovacia de la inaugurarea din 2006. Dintre acestea, 1.4 milioane de unități au fost Sportage, iar alte 1.3 milioane Cee'd.
Luni, 19 Martie 2018 | Economic

Aniversare pentru Kia Sportage: SUV-ul compact a ajuns la 5 milioane de unități vândute în 25 de ani

Kia aniversează 5 milioane de unități Sportage vândute în cei 25 de ani care au trecut de la lansarea SUV-ului compact pe piață.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | Industrie

Când a trecut timpul? Kia sărbătorește 10 ani de producție europeană în Slovacia

Luna decembrie este una a sărbătorii la Kia. Asta pentru că producătorul sud-coreean împlinește 10 ani de producție europeană și tot 10 ani de la lansarea lui Cee'd, primul model 100% european în gama mărcii.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Modele noi

Noua generație Kia Rio, arma de seducție a coreenilor pe piața europeană

Kia vrea să facă din noul Rio un best-seller pentru gama sa europeană, mai bine vândut decât actualul Sportage.
Joi, 11 Februarie 2016 | Intern

Atac prin învăluire: Kia Sportage pleacă de la 17.300 de euro în România și e unul dintre cele mai ieftine SUV-uri din segment

Cea de-a patra generație Kia Sportage poate fi comandată oficial în România. Prețurile noului model sunt extrem de atrăgătoare în comparație cu cele ale concurenților direcți, iar listele de opțiuni sunt bogate și deloc costisitoare: niciun element opțional nu costă peste 1000 de euro.
Sambata, 03 Octombrie 2015 | Intern

Salonul Auto București 2015: Șapte premiere naționale, dar și o serie de absențe importante

Salonu Auto București și-a deschis porțiile pentru publicul larg, expoziția putând fi vizitată în perioada 1-11 octombrie. Prețul unui bilet de acces este de 25 de lei.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Kia Sportage: primele imagini cu interiorul și primele detalii tehnice

Kia a dezvăluit noi imagini ale celei de-a patra generații Sportage. Crossoverul sud-coreean vine cu cinci motorizări, cu multă tehnologie și sisteme de siguranță.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, SUV, Geneva 2010, Kia Sorento, Kia Sportage, Sportage
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru