Kia Sportage

Joi, 27 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Sportage: fotografii oficiale cu a patra generație a crossover-ului

Kia a dezvăluit primele imagini oficiale ale nouii generații Sportag. Crossover-ul vine cu o filosofie de design complet nouă.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Kia Sportage a primit o nouă generație: primele imagini neoficiale

Kia Sportage, SUV-ul compact al mărcii din Coreea de Sud, este programat pentru debut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci, cei de la Korean Car Blog au obținut câteva imagini ale modelului înainte de prezentarea oficială.
Luni, 17 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Sportage primește o nouă generație în toamnă: iată primele schițe ale noului model

Kia a prezentat trei schițe oficiale ale noii generații Sportage. SUV-ul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Cele mai vândute SUV-uri mici şi compacte din Europa: Nissan Qashqai şi Renault Captur domină clasamentele

SUV-urile compacte şi mici de volum sunt în vogă în Europa. Analizăm astăzi clasamentul vânzărilor acestor modele pe piaţa europeană şi vedem care sunt cele mai vândute maşini de pe Continent.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Industrie

Kia recheamă în service 1000 de maşini vândute în România

Kia a anunţat astăzi că va rechema în service aproximativ 1000 de unităţi Sorento, Sportage, Soul şi Carens vândute în România. Maşinile pot prezenta probleme la aprinderea corectă a luminilor de frână.
Joi, 09 Mai 2013 | Industrie

Şeful Kia: ”Cred că putem obţine creşteri în Europa în 2013”

Şeful diviziei europene a mărcii Kia se aşteaptă la o creştere a vânzărilor în 2013 în raport cu rezultatele din anul precedent.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Intern

Kia Romauto i-a făcut cadou lui Mihai Leu un Sportage

Mihai Leu, campionul mondial la Box din 1997, a primit cadou un Kia Sportage din partea Kia Romauto, importatorul mărcii în România.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Mediu

STUDIU: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, Honda Civic cel mai "prietenos"

Un studiu desfăşurat anual în SUA a scos la iveală cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se află Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, în vreme ce la polul opus se situează Honda Civic.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Siguranta

Lista celor mai sigure modele testate de EuroNCAP în 2010

EuroNCAP a publicat o listă cu cele mai sigure maşini testate în decursul anului trecut. DIn 29 de modele testate doar 65% au reuşit să obţină cinci stele.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Economic

Kia vrea să vândă în acest an 2.1 milioane de maşini

Kia şi-a revizuit ţinta de vânzări pentru anul acesta, după ce a înregistrat creşteri mari pe piaţa din Europa şi SUA. Coreenii îşi propun să livreze în 2010 un total de 2.1 milioane de maşini.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 August 2010 | Intern

ROMÂNIA: Noul Kia Sportage pleacă de la 17.360 de euro

Kia a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Sportage pentru piaţa din România. Crossover-ul coreean pleacă de la 17.360 de euro în versiunea pe benzină 1.6 GSL de 138 de cai putere.
Joi, 19 August 2010 | Video

VIDEO: Kia promovează noul Sportage cu rapperi din anii '80

Celebrii rapperi ai anilor 1980, Grandmaster Melle Mel şi Scorpio, au jucat un rol important în noua reclamă Kia pentru modelul Sportage. Oare au renunţat coreenii la hamsterii din reclamele pentru Soul?
Vineri, 21 Mai 2010 | Modele noi

Noile generaţii Kia Picanto şi Rio vor debuta la Geneva în 2011

Kia va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de anul viitor, noile generaţii ale modelelor Picanto şi Rio. Modelele vor împrumuta filosofia de design regăsită pe noile Soul şi Sportage.
Vineri, 12 Martie 2010 | Video

VIDEO: Faceti cunostinta cu noul Kia Sportage!

Kia a publicat recent o serie de filme de prezentare ale noii generatii Sportage, crossover-ul dezvaluit saptamana trecuta in Europa. Noul model va fi nevoit sa isi asigure aceeasi popularitate ca cea a predecesorului.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Kia a lansat la Geneva noul Sportage

Noua generatie a lui Kia Sportage si-a facut debutul in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Dupa spusele oficialilor acesta va avea un consum mai redus si emisii de CO2 scazute.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Noul Kia Sportage a venit pe lume in Elvetia

Noua generatie a succesului Sportage a fost lansata de cei de la Kia astazi, la Geneva. Modelul se incadreaza de acum in linia de design a constructorului coreean.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Kia Sorento, in lumina reflectoarelor

Noua generatie Kia Sorento a reusit sa lumineze standul marcii coreene, care la aceasta editie a Salonului Auto de la Geneva s-a plasat langa Mercedes si BMW.
Sambata, 16 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

Noul Kia Sportage, dezvaluit intr-o serie de schite ale coreenilor

Viitoare generatie a SUV-ului sud-coreean a fost descoperita prin intermediul unor imagini depuse la Oficiul pentru patente al Uniunii Europene.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, SUV, Geneva 2010, Kia Sorento, Kia Sportage, Sportage
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru