Kia Romauto i-a făcut cadou lui Mihai Leu un Sportage

de Sebastian Toma
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Leu, campionul mondial la Box din 1997, a primit cadou un Kia Sportage din partea Kia Romauto, importatorul mărcii în România.

Kia Romauto, importatorul mărcii pe piaţa din România, i-a făcut cadou lui Mihai Leu un Sportage în baza parteneriatului pe care l-au semnat în urmă cu doi ani. Fostul campion mondial la box a primit un Kia Sportage 1.6 GSL 4X2 6MT Classic, căruia i-au fost adăugate câteva echipamente opţionale. Parteneriatul dintre cele două părţi a demarat în 2010 şi are ca obiective, printre altele, promovarea brandului Kia Motors la diversele evenimente organizate de cele două părţi, fie în comun sau individual. Printre acestea se numără Raliul Kia Arad, diverse lansări de modele noi Kia în România şi multe altele.

"Este o maşină puternică, sigură, cu un aspect modern şi avangardist. De aceea, sunt bucuros că ea va fi condusă de Marco, fiul meu, care este student la două facultăţi în Timişoara. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Crăciun în ultimii ani", a mărturisit Mihai Leu.

Kia Sportage pleacă de la 17.298 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Preţul este valabil pentru versiunea 1.6 GSL 2WD Classic.

Aceasta este echipată cu un motor pe benzină de 1.6 litri, care dezvoltă 135 CP şi 164 Nm. Versiunea are un consum mediu de 6.8 litri la sută, necesită 11.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi 178 km/h.

Via Kia

Comentarii (2)

  • Catalin
    hopa, a existat un astfel de parteneriat ? si noi de ce nu am auzit de el ?
    0 0
  • Frumos cadou din partea Kia. In fine, n-ar fi stricat un 2.0 DSL 4X4 dar tot e ceva :D
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru