Kia va prezenta versiunea europeană a lui Sportage pe 1 septembrie

de Paul Cosma
Miercuri, 25.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia anunță că prezentarea versiunii europene a modelului Sportage va avea loc în data de 1 septembrie.

În luna iunie, Kia a publicat primele informații și imagini cu cea de-a cincea generație Sportage. La acea vreme, constructorul spunea că Versiunea destinată pieței din Europa va fi lansată în septembrie. 

Asiaticii au revenit acum cu o serie de schițe oficiale ce prefigurează viitorul model pentru clienții europeni. Imaginile dezvăluite nu conțin indicii clare privind un design radical schimbat. 

Kia susține că versiunea europeană va fi mai compactă decât “versiunea globală”, astfel încât să fie mai bine adaptată la drumurile de pe Bătrânul Continent. 

Prezentarea oficială a noului Sportage pentru piața europeană va avea loc în data de 1 septembrie, în cadrul unui eveniment online. 

Versiunea “globală” beneficiază de două motorizări “tradiționale”: benzină de 1.6 litri care dezvoltă 180 de cai putere și 265 Nm, respectiv diesel de 2.0 litri, care propune 186 CP și 417 Nm. 

Ulterior, cea de-a cincea generație Kia Sportage va fi oferită și cu unități hibrid și plug-in hybrid (cu încărcare la priză). 

Via Kia

Comentarii (3)

  • diferenta va fi ca pentru piata europeana avem o versiune mai scurta si ii va lipsi ultimul geam? eu asta inteleg din schitele alea...
    8 0
  • Catalin
    Dă-i înainte cu tupeu! Bravo
    2 3
  • Andrei
    Sper sa ii pună altă mutră ca arată de parcă e pocită
    5 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru