Kia pregătește o lansare pentru Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie: constructorul ar putea prezenta noua generație Sorento

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Joi, 14.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a confirmat că pregătește o lansare pentru Salonul Auto de la Los Angeles care va începe în 18 noiembrie. Cel mai probabil, constructorul asiatic va prezenta o nouă generație Sorento.

Salonul Auto de la Los Angeles va găzdui numeroase lansări de modele și concepte din partea constructorilor, iar multe dintre acestea vor fi disponibile ulterior la nivel global.

Pentru moment, Kia nu a anunțat oficial nicio lansare, însă reprezentanții constructorului au confirmat pentru publicația Motor1 că vor prezenta un vehicul în cadrul evenimentului. Totuși, aceștia nu au menționat explicit dacă este vorba despre un model sau un concept.

Sursa citată speculează că cel mai probabil Kia va prezenta cu această ocazie noua generație Sorento, mai ales că sud-coreenii au început să o testeze încă din vara acestui an. Pe de altă parte, Sorento a primit un facelift cu numai doi ani în urmă, ceea ce sugerează că noua generație ar urma să fie disponibilă la vânzare cel mai devreme spre finalul anului viitor.

O altă ipoteză este că noul model Kia Seltos, prezentat în vara acestui an pentru piața din India, va debuta cu această ocazie la nivel global.

De altfel, Kia a menționat anterior că Seltos va fi disponibil la nivel glonal începând din a doua jumătate a acestui an.

Cel mai probabil, evenimentul de lansare pentru noul model va avea loc în 18 noiembrie, în prima zi pentru presă de la Salonul Auto de la Los Angeles.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • Eu cred ca o sa fie OPTIMA
    2 0
  • Vor lansa noua generație Optima, care a fost lansată de curând in Coreea.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru