Kia Seltos

Miercuri, 21 Aprilie 2021 | Industrie

Recall: Kia ar putea înlocui motoarele a peste 147.000 de exemplare Soul și Seltos din cauza riscului de incendiu

Kia recheamă în service 147.249 de exemplare Soul și Seltos, echipate cu motorul de 2.0 litri pe benzină. În anumite cazuri, constructorul sud-coreean ar putea înlocui propulsorul mașinilor afectate.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Modele noi

Kia a publicat un teaser pentru modelul pe care îl va prezenta în 20 noiembrie: sud-coreenii ar putea lansa versiunea globală pentru Seltos

Kia a publicat un teaser cu noul model pe care îl va dezvălui în 20 noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles, iar acesta sugerează că este vorba despre versiunea globală a SUV-ului Seltos.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Kia pregătește o lansare pentru Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie: constructorul ar putea prezenta noua generație Sorento

Kia a confirmat că pregătește o lansare pentru Salonul Auto de la Los Angeles care va începe în 18 noiembrie. Cel mai probabil, constructorul asiatic va prezenta o nouă generație Sorento.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi

Primele imagini și informații despre Kia Seltos: noul SUV de clasa mică are faruri și stopuri LED și motoare diesel și pe benzină de până la 177 CP

Kia a publicat primele imagini și informații tehnice despre noul SUV de clasa mică Seltos, care mizează pe faruri și stopuri LED, sistem de infotainment de 10.25 inch și o versiune de top cu motor pe benzină de 1.6 litri și 177 CP.
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video pentru Kia Seltos: noul SUV de clasa mică va fi prezentat în 20 iunie

Kia a publicat un nou teaser video pentru SUV-ul de clasa mică Seltos în care prezintă o mare parte dintre elementele de design exterior. Kia Seltos va fi prezentat oficial în 20 iunie.
Joi, 13 Iunie 2019 | Modele noi

Teaser video cu noul Kia Seltos: SUV-ul va fi lansat până la sfârșitul lunii iunie

Kia a publicat un teaser video cu noul Seltos, viitorul său SUV de clasă mică. Noul model va fi prezentat oficial până la sfârșitul lunii iunie 2019.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Kia anunță numele viitorului SUV de clasă mică: modelul Seltos va fi lansat în luna iunie 2019

Kia Seltos este numele viitorului SUV de clasă mică al constructorului asiatic. Kia anunță că noul model va fi prezentat oficial până la sfârșitul lunii iunie 2019.

Tag-uri similare

Kia, SUV Kia, Kia Seltos, SUV clasa mica, Seltos SUV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru