Kia a publicat un teaser pentru modelul pe care îl va prezenta în 20 noiembrie: sud-coreenii ar putea lansa versiunea globală pentru Seltos

de Daniel Popescu
Marti, 19.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat un teaser cu noul model pe care îl va dezvălui în 20 noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles, iar acesta sugerează că este vorba despre versiunea globală a SUV-ului Seltos.

Cu numai câteva zile în urmă, Kia a confirmat că pregătește lansarea unui nou model pentru Salonul Auto de la Los Angeles, pe care îl va prezenta publicului în 20 noiembrie.

La vremea respectivă, constructorul sud-coreean nu a oferit detalii despre noul model, însă acum a publicat un teaser pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Facebook.

Noul teaser prezintă partea frontală a modelului, însă imaginea este întunecată, motiv pentru care se poate distinge doar forma grilei. Acest lucru este însă suficient pentru a oferi un indiciu clar cu privire la lansarea producătorului asiatic. Cel mai probabil, Kia va prezentă versiunea globală a SUV-ului Seltos, care a fost dezvăluit anterior în luna iunie doar pentru piața din India.

De altfel, cu ocazia prezentării în India, Kia a confirmat că Seltos va fi produs în India și Coreea de Sud și că va fi lansat la nivel global, inclusiv pe piața europeană, în a doua jumătate a acestui an, perioadă care corespunde cu desfășurarea Salonului Auto de la Los Angeles.

Cel mai probabil, designul lui Seltos pentru piețele din Statele Unite și Europa va fi unul ușor îmbunătățit și adaptat la cerințele legislative din cele două regiuni.

În versiunea pentru India, Seltos este echipat cu unul dintre cele trei motoare disponibile: motor turbo pe benzină T-GDI de 1.6 litri și 177 CP, motor aspirat pe benzină de 2.0 litri și 149 CP sau motor diesel de 1.6 litri și 136 CP.

Via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru