Teaser video cu noul Kia Seltos: SUV-ul va fi lansat până la sfârșitul lunii iunie

de Paul Cosma
Joi, 13.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat un teaser video cu noul Seltos, viitorul său SUV de clasă mică. Noul model va fi prezentat oficial până la sfârșitul lunii iunie 2019.

Mai puțin de două săptămâni ne mai despart de momentul în care vom face cunoștință cu un nou membru al gamei Kia.

După multiple schițe oficiale ce înfățișau interiorul viitorului SUV de clasă mică de la Kia și respectiv aflarea numelui său, constructorul a publicat acum un teaser video ce dezvăluie câteva din trăsăturile lui Kia Seltos.

Noul Seltos promite tehnologii și funcții de ultimă generație, precum și un ecran tactil de 10.25 inch pentru sistemul de infotainment.

La baza viitorului model se află conceptul Signature, pe care Kia l-a prezentat recent în cadrul Salonului Auto de la Seul. Signature este în sine o versiune actualizată a lui Kia SP Concept prezentat anul trecut în India și beneficiază de o grilă lată și faruri LED, în timp ce partea din spate iese în evidență prin stopurile LED de mari dimensiuni.

Viitorul SUV de clasă mică din gama Kia va fi lansat inițial în Asia, până la sfârșitul lui 2019, și ulterior pe toate piețele globale.

Via Kia

Comentarii (3)

  • Anonim
    Numai sa nu fie un KIa Setos ca sunt cam gurmande modelele KIa !
    3 1
  • Adrian
    SUV ?
    Mai degraba un Cross, Alltrack, Allroad, Active, Stepway, o varianta accesorizata a lui Ceed.
    2 1
  • @Adrian

    Ala o sa fie XCeed-ul.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru