Kia prezintă Signature: conceptul anticipează lansarea unui nou SUV compact în 2019

de Daniel Popescu
Joi, 28.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a prezentat la Seul conceptul Signature care anticipează lansarea unui nou SUV compact în gama constructorul asiatic în cursul anului 2019. Noul model va fi comercializat la nivel global.

Kia a prezentat două noi concepte cu ocazia Salonului Auto de la Seul care are loc în această perioadă, iar ambele sunt importante pentru strategia la nivel global a constructorului asiatic.

Cel mai important concept este Signature, despre care producătorul din Coreea de Sud afirmă că anticipează lansarea unui SUV compact de serie care va fi prezentat oficial în cursul anului 2019.

Signature este de fapt o versiune actualizată a conceptului Kia SP Concept prezentat anul trecut în India și beneficiază de o grilă lată și faruri LED, în timp ce partea din spate iese în evidență prin stopurile LED de mari dimensiuni.

Kia nu a oferit alte detalii despre concept, semn că acesta are doar rolul de a scoate în evidență elementele de design care vor fi introduse și pe viitorul SUV compact de serie.

Aceeași strategie a fost aplicată și în cazul lui Kia Masterpiece, conceptul unui SUV dedicat în special activităților de off-road.

Producătorul sugerează că acest concept nu va beneficia de o versiune de serie, în condițiile în care menționează explicit că anumite elemente de design vor fi împrumute pe viitoarele modele care vor fi dezvoltate de Kia. De altfel, partea frontală include cunoscuta grilă Kia, care se extinde până la nivelul blocurilor optice.

Tot la Seul, Kia a prezentat în premieră pentru piața din Asia conceptul Imagine by Kia, care a avut premiera mondială cu ocazia Salonul Auto de la Geneva de la începutul acestei luni.

Kia a anunțat anterior că va prezenta în luna septembrie și un SUV bazat pe Ceed care ar putea primi numele Xceed, împreună cu un sistem plug-in hybrid care va fi disponibil și pe versiunea break a lui Ceed.

Via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru