Concepte Kia

Marti, 05 Noiembrie 2019 | Concepte

Exercițiu de design: Kia Futuron, un concept electric asiatic pentru un SUV coupe cu sisteme autonome

Kia a prezentat Futuron, un concept pentru un SUV coupe electric cu sisteme autonome care ar putea sta la baza viitoarelor modele ale constructorului sud-coreean.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Modele noi

Kia dezvăluie planurile pentru gama de modele: Ceed ar putea primi o versiune electrică, iar conceptul Imagine by Kia va avea o versiune de serie în 2021

Kia analizează posibilitatea de a lansa o versiune electrică pentru Ceed, în timp ce conceptul electric Imagine by Kia va primi o versiune de serie în 2021.
Joi, 28 Martie 2019 | Concepte

Kia prezintă Signature: conceptul anticipează lansarea unui nou SUV compact în 2019

Kia a prezentat la Seul conceptul Signature care anticipează lansarea unui nou SUV compact în gama constructorul asiatic în cursul anului 2019. Noul model va fi comercializat la nivel global.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Kia pregătește un concept care prefigurează noua generație Cee'd

Kia va dezvălui în septembrie un concept despre care afirmă că este un potențial membru al viitoarei generații Cee'd, iar o primă imagine cu acesta evidențiază forma unui break.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Concepte

Kia Novo Concept prefigurează noul limbaj de design al mărcii

Kia a prezentat la Salonul Auto de la Seoul noul său concept - Novo. Acesta prefigurează aspectul viitoarelor modele de serie ale mărcii asiatice.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Kia prezintă conceptul Sportspace, care prefigurează varianta break a lui Optima

Kia a prezentat primele imagini noului său concept pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva. Modelul este numit Sportspace şi este aşteptat să prefigureze viitoarea variantă break a următoarei generaţii Optima.
Joi, 05 Februarie 2015 | Concepte

Kia va prezenta conceptul unui crossover decapotabil bazat pe Soul

Kia a prezentat un teaser al conceptului Trail'ster, pe care îl va expune la Salonul Auto de la Chicago. Acesta este un crossover decapotabil bazat pe Soul şi are un sistem de propulsie hibrid care asigură şi tracţiune integrală.
Luni, 29 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Kia Optima T-Hybrid Concept prezintă noul sistem hibrid diesel-electric al mărcii coreene

Kia va prezenta la Paris o nouă versiune hibridă a lui Optima. Aceasta îmbină un motor diesel cu un sistem hibrid avansat, aflat încă în stadiul de dezvoltare, pentru a oferi un consum mixt declarat de 4.2 litri la sută.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Kia Provo Concept, cel mai aspectuos exponat al asiaticilor

Odată cu primele sale hothatch-uri, Kia a adus la Geneva conceptul Provo, care a furat atenţia privitorilor cu design-ul său deosebit.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Concepte

Kia Cross GT, conceptul unui crossover hibrid de 400 CP

Kia a prezentat la Chicago conceptul Cross GT, care ar putea deveni cel mai mare crossover din gama sa. Modelul este mai lung şi mai lat decât Sorento şi a fost desenat în California.
Luni, 06 Februarie 2012 | Concepte

Kia Track'ster, prima imagine a noului concept sud-coreean

Kia a prezentat o imagine teaser a conceptului Trackster. Acesta este bazat pe platforma lui Soul şi va debuta la Salonul Auto de la Chicago.

Tag-uri similare

Kia, modele noi Kia, concepte Kia, Kia Track'ster, Track'ster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru