Kia Track'ster, prima imagine a noului concept sud-coreean

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.02.2012
Kia a prezentat o imagine teaser a conceptului Trackster. Acesta este bazat pe platforma lui Soul şi va debuta la Salonul Auto de la Chicago.

Kia a prezentat prima imagine a conceptului Track'ster, un crossover bazat pe platforma lui Soul. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Chicago şi prefigurează o versiune mai sportivă a lui Soul. Pe lângă versiunea decapotabilă anticipată de Soul'ster, Track'ster ar putea deveni versiunea cu trei uşi a lui Soul, care va prezenta anumite veleităţi sportive. Modelul ar şanse de producţie, dar cei de la Kia încă nu au anunţat decizia oficială.

Conceptul Kia Track'ster este echipat cu un motor de 250 CP, cel mai probabil unitatea V6 de 3.0 litri. Modelul a fost desenat de studioul de design din California, responsabil atât pentru Soul, cât şi pentru Soulster. Tom Kearns, designerul şef al echipei care a realizat acest concept, spune că noul Track'ster se potriveşte în caracterul "rebel, individual şi urban" al modelului Soul. Tocmai de aceea, conceptul prezint un set de jante din aliaj de dimensiuni mari, un plafon înclinat şi multe alte elemente estetice inedite.

Kia Soul'ster este un crossover decapotabil bazat pe Soul.

Modelul ar putea primi aprobarea finală pentru producţie în curând. Soul'ster a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit din 2009 în versiunea concept, iar publicul a răspuns atât de bine la design-ul său îndrăzneţ încât oficialii Kia au demarat lucrările la o versiune de serie. Între timp, această versiune a fost amânată şi apoi suspendată pe termen nedeterminat, ca apoi să fie din nou luată în considerare pentru producţie.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • @ytbu
    Am inteles ce zici, dar nu imi fac:( stiu.
    Totusi, daca "WAZZUB" face (EX.) 100 milioane dolari, cum ii imparte la (EX.) 98 mil de oameni, ce, cativa centi? NU!
    In plus numarul utilizatorilor inscrisi pe site SIGUR nu e real. Poti sa compari cu cronometrul cresterea!
    Si in plus, cum daca nu mi se pare ca e cunoscut.
    DAR NU RECOMAND, pentru ca: la cat de necunoscut e, daca vrea ca everybody sa isi faca cont pana la n.nn.nnnn, poate sa te pacaleasca si sa fure date, virusi, etc...:) Nu va ar placea sa va plictisiti acasa ca este virusat computeru' IHIHIHIHI, deci?
    SORRY:(
    2 0
  • wtf!?!
    s`a virusat lorinczi.thomas ?
    2 1
  • @mog
    Ti-ar placea sa nu mai intri pe Automarket sa comentezi tot felul de prostii, din cauza ca s-a virusat computerul? Ia zi!
    1 0
  • ...
    prietene, daca te`ai infectat cu ceva mizerii si scrii prostii pe aici, e doar vina ta.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru