Teaser video

Vineri, 16 Februarie | Modele noi

Teaser video cu noul Rivian R2, un viitor SUV electric accesibil

Americanii de la Rivian au publicat un teaser video cu noul R2, un viitor SUV electric accesibil. Noul model va fi dezvăluit oficial la începutul lui martie.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul BMW i5 Touring, în versiune de performanță

Divizia BMW M a publicat un scurt teaser video cu viitorul i5 Touring, pur electric. Deși nu a precizat cu ce versiune avem de-a face, cel mai probabil este vorba despre i5 Touring M60 xDrive.
Joi, 02 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul SUV electric Kia EV9

Constructorul asiatic a publicat un teaser video cu viitorul SUV electric EV9. Noua navă amiral de la Kia va debuta în 15 martie.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Modele noi

Nou teaser video cu viitorul Alfa Romeo Tonale. Debutează în 8 februarie

Alfa Romeo a publicat un nou teaser video cu viitorul SUV Tonale. Anterior, constructorul italian de automobile a anunțat că acesta va debuta în 8 februarie.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Modele noi

Aston Martin va lansa "cel mai puternic SUV de lux" în 1 februarie. Ar putea fi denumit DBX S

Constructorul britanic de automobile a publicat un teaser video cu o versiune mai puternică a SUV-ului DBX. Aceasta ar putea fi denumită DBX S și va debuta în 1 februarie.
Joi, 30 Decembrie 2021 | Concepte

Noi teasere cu viitorul concept Mercedes-Benz Vision EQXX. Debutează în 3 ianuarie

Constructorul german de automobile a publicat noi teasere video cu viitorul concept Vision EQXX. Acesta ar urma să aibă o autonomie de până la 1.000 de kilometri, iar debutul este programat pentru data de 3 ianuarie.
Marti, 23 Noiembrie 2021 | Modele noi

Teaser video cu viitoarea Skoda Karoq facelift. Debutează în 30 noiembrie

Skoda a publicat un teaser video cu viitorul Karoq facelift. Debutul este programat pentru data de 30 noiembrie, în cadrul unui eveniment care se va desfășura online.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Modele noi

Noi imagini cu viitorul Ford Ranger. A trecut de faza testării în condiții extreme

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul Ranger. Pick-up-ul a completat cu succes faza testării în condiții extreme care s-a desfășurat în America de Nord, Australia și Noua Zeelandă.
Joi, 13 Iunie 2019 | Modele noi

Teaser video cu noul Kia Seltos: SUV-ul va fi lansat până la sfârșitul lunii iunie

Kia a publicat un teaser video cu noul Seltos, viitorul său SUV de clasă mică. Noul model va fi prezentat oficial până la sfârșitul lunii iunie 2019.
Luni, 20 Mai 2019 | Modele noi

Premieră pentru Skoda Superb facelift: va avea versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard: lansare pe 23 mai

Skoda a publicat un nou teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va avea în premieră o versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard. Lansarea va avea loc pe 23 mai.

Tag-uri similare

tractiune integrala, Skoda Superb facelift, teaser video, Superb facelift, Superb Scout
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru