Teaser video cu viitoarea Skoda Karoq facelift. Debutează în 30 noiembrie

de Alexandru Monenciu
Marti, 23.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat un teaser video cu viitorul Karoq facelift. Debutul este programat pentru data de 30 noiembrie, în cadrul unui eveniment care se va desfășura online.

Campania de promovare a viitoarei Skoda Karoq facelift a intrat în linie dreaptă. SUV-ul producătorului din Mlada Boleslav va debuta în 30 noiembrie, în cadrul unui eveniment online.

Până atunci, însă, Skoda a publicat un teaser video și o scurtă descriere a celor mai importante noutăți estetice. Potrivit cehilor, Karoq facelift propune o grilă lățită, faruri revizuite și stopuri redesenate. Se poate observa că și spoilerul spate a suferit câteva modificări.

De asemenea, Skoda promite și îmbunătățiri la capitolul tehnologie. Cel mai probabil, vorbim de ecrane mai mari pentru instrumentarul de bord digital și pentru sistemul multimedia.

Anul trecut, unul puternic afectat de pandemia de coronavirus, Skoda a comercializat puțin peste 82.100 de exemplare Karoq în Europa. SUV-ul a fost al doilea cel mai vândul model Skoda, după Octavia. O performanță pe care a menținut-o și în prima jumătate a lui 2021.

via Skoda

Comentarii (1)

  • ovidiu_consta
    Exista articole mai inutile decat un "teaser" la un "facelift" de model Skoda???
    Pe cand un "teaser" la un "facelift" la o janta? :-)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru