Skoda Superb facelift

Luni, 22 Iulie 2019 | Industrie

Skoda a început producția de serie a modelului Superb facelift: vârful de gamă este asamblat la uzina din Kvasiny

Skoda a anunțat că modelul Superb facelift a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny. În scurt timp, angajații fabricii din Cehia vor începe și asamblarea lui Superb iV, primul plug-in hybrid din istoria Skoda.
Joi, 23 Mai 2019 | Modele noi

Primele fotografii și detalii cu Skoda Superb facelift: faruri LED Matrix și versiune plug-in hybrid de 218 CP cu autonomie electrică de 55 de kilometri

Skoda a dezvăluit primele imagini și detalii tehnice despre Superb facelift, care primește în premieră faruri cu tehnologie LED Matrix și o versiune plug-in hybrid de 218 cai putere cu autonomie electrică de 55 de kilometri.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

UPDATE: Un nou teaser video cu Skoda Superb facelift: cehii scot în evidență formele viitorului vârf de gamă

Skoda a publicat un teaser video nou cu viitorul Superb facelift. Acum, cehii pun accent pe formele viitorului model și pe luminile de întâmpinare ascunse în carcasele oglinzilor.
Luni, 20 Mai 2019 | Modele noi

Premieră pentru Skoda Superb facelift: va avea versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard: lansare pe 23 mai

Skoda a publicat un nou teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va avea în premieră o versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard. Lansarea va avea loc pe 23 mai.
Marti, 14 Mai 2019 | Modele noi

Un nou teaser cu Skoda Superb facelift: vârful de gamă al cehilor va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Skoda a publicat un teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix și stopuri spate cu lumini de semnalizare dinamice.
Vineri, 10 Mai 2019 | Modele noi

Oficial: Skoda Superb facelift va fi prezentat pe 23 mai, la Bratislava

Skoda a anunțat oficial că Superb facelift va fi dezvăluit pe data de 23 mai, la Bratislava. Prezentarea va avea loc în cadrul Campionatului Mondial de hochei pe gheață, acolo unde constructorul ceh este sponsor principal încă din 1992.
Marti, 07 Mai 2019 | Modele noi

Prima schiță oficială pentru Skoda Superb facelift: lansarea va avea loc la Bratislava, în cel mult 3 săptămâni

Skoda a publicat prima schiță oficială cu Superb facelift. Modelul va avea premiera mondială la Bratislava, în cel mult 3 săptămâni, la Campionatul Mondial de hochei pe gheață.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre Skoda Superb facelift: sedanul va avea modificări estetice minore și sistem plug-in hybrid

Skoda Superb va primi anul viitor un facelift cu modificări minore de design, în timp ce din punct de vedere tehnic principala noutate va fi introducerea unei versiuni plug-in hybrid.
Luni, 10 Iunie 2013 | Intern

Preţuri Skoda Superb facelift în România: start de la 19.538 euro

Importatorul Skoda în România a publicat în configuratorul său preţurile noului Superb facelift pe piaţa internă. Modelul ceh pleacă de la 19.538 euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.4 TSI de 125 CP.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Skoda Superb facelift - restilizare semnificativă pentru modelul de segment D al cehilor

Skoda a aplicat un facelift în gama Superb, modificând atât versiunile berlină, cât şi break ale modelului de segment D din Mlada Boleslav.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | Modele noi

Skoda promite şase modele noi în 2013

Skoda a publicat o imagine care dezvăluie noutăţile sale pentru anul care tocmai a început. Noua generaţie Octavia şi variantele sale de caroserie vor reprezenta capul de afiş al constructorului ceh.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Octavia, Skoda Fabia, Skoda OCtavia RS, Skoda Superb facelift, Skoda Roomster, Skoda Yeti facelift, Skoda Octavia Kombi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru